Antena Căutare

Șeful cuvintelor puține, Cocoon, a primit ȘOCUL așteptat! Duelul cu Afina și Daniel a tăiat în carne vie!

Cocoon și Maria, la fel de tăcuți, la fel de imprevizibili intră pe scenă, din stânga. Afina e susținută de această dată de Daniel iar zâmbetele le-au revenit pe buze. Sunt încrezători și vor să dea tot ce e mai bun!

Cocoon și Maria, la fel de tăcuți, la fel de imprevizibili, intră pe scenă, din stânga. Afina e susținută de această dată de Daniel iar zâmbetele le-au revenit pe buze. Sunt încrezători și vor să dea tot ce e mai bun!

Delia îi privește când pe unii, când pe alții. Duelul va fi strâns - sunt foarte buni toți patru. Dar cine va primi votul ei? Afina și-a ales de data aceasta Beyonce - Halo, dar nu suntem siguri ce va face Daniel - piesa este pe o singură voce, feminină. Cocoon așteaptă tensionat intervenția lui Daniel - acolo se dă bătălia, pe rap.

„Ce flow are tipul!”, se aude Răzvan din backstage cum începe Daniel să facă rap în engleză. E criminal, aduce a Eminem și l-am vedea pe marile scene din afară. Afina punctează perfect pe strofa lui Beyonce! Trupa 69 (Cocoon și Maria) sunt stană de piatră - au concurență mare.

„Cocoon, ai văzut ce s-a întâmplat. Poate fi ăsta șocul pentru tine?”, îl testează Delia. „Posibil”, murmură duelistul. Dar atât - Maria preia inițiativa cu un „Dark Horse” în forță - îi cam dă lecții lui Katy Perry. Cocoon se lasă așteptat - poate fi mai bun în engleză ca Daniel?

Răspunsul, vrem sau nu, îl aflăm imediat când... răpăie în română. Da, versuri proprii, da, în altă limbă. E un melanj ciudat melodia lor. Totul este să îi placă juratei noastre.

Fără prea multe discuții, Delia alege - mutulicii trec mai departe!

Ștefan Bănică e de acord - „Între unul care știe să răpăie în limba engleză și unul care răpăie bine în limba română, eu l-aș alege pe cel care zice în limba română că vreau să înțeleg sensul cuvintelor. Vreau să înțeleg versurile, că până la urmă aici trăim”...

Pur şi simplu au ieşit scântei! Duelul dintre Alexandra Crişan şi Iuliana Dobre, combinaţia răvăşitoare între emoţie şi ... Decizie cu SCANDAL! Horia Brenciu le-a ales pe Monica Sannino şi Adina Răducan, iar Ştefan Bănică a luat foc "Ce fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x