Antena Căutare

Elvis din Colentina revine în forţă! S-a împrietenit cu Beethoven şi Verdi şi a pregătit o BOMBĂ: "Îi dau pe spate pe juraţi"

Numele Mircea Georgescu nu vă spune nimic, nu-i aşa? Dar ce părere aveţi despre Elvis din Colentina?! Ei bine, da, el e. A revenit pe scena X Factor!

Numele Mircea Georgescu nu vă spune nimic, nu-i aşa? Dar ce părere aveţi despre Elvis din Colentina?! Ei bine, da, el e. A revenit pe scena X Factor!


Ne-a vizitat şi în ultimii doi ani, însă nu a reuşit să impresioneze juriul atunci, aşa că mai încearcă o dată. De data asta poate e cu noroc, mai ales că s-a pregătit temeinic.


Iată cum a cântat în 2013 pentru Adriana, iubita sa!

Un an mai târziu, situaţia s-a schimbat radical, întrucât Elvis a pregătit două piese. Un spectacol total!


Ok, am înţeles, asta se întâmpla în trecut. Ce va face anul acesta la audiţii? "Pregătesc nişte melodii de nu a văzut Parisul. Am să îi impresionez pe juraţi până la lacrimi. Îi dau pe spate", spune hotărât Elvis.


A venit în grabă la X Factor, pentru că trebuie neapărat să ajungă la majoratul unei vecine. Deh, aşa se întâmplă când eşti vedetă. "Oamenii sunt impresionaţi de mine şi mă laudă pentru talentul meu. Mergeţi cu mine şi o să vă convingeţi", povesteşte el.


Cu orga în ajutor, Elvis din Colentina îi cântă Adrianei, veşnica lui iubită. Acelaşi ritm, aceeaşi voce, aceleaşi "vibraţii" în glas.

"Pentru că aveţi treabă şi nu vrem să vă reţinem, răspunsul meu pentru anul acesta e nu", a spus Ştefan Bănică, iar Delia şi Brenciu sunt de acord cu el. Oare la anul mai are curaj să vină?!

Hariton Galbenu, omul care cântă la... roşii! După ce a transformat juraţii în legume, s-a dezlănţuit pe scenă... Dani Oţil şi-a întâlnit viitoarea soţie la X Factor! Daniela Rogovschi, îngerul care l-a fermecat definitiv cu vocea şi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x