Antena Căutare

Emilian Nechifor, fost concurent X Factor, și iubita sa, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi s-au fotografiat, într-o escapadă romantică la Praga. Se potrivesc perfect!

A câştigat o mulţime de fani, în timpul participării sale la X Factor, iar acum se bucura de faimă şi de... iubire, care orice tânăr de vârsta lui. Emilian Nechifor pare mai îndrăgostit ca niciodată.

A câştigat o mulţime de fani, în timpul participării sale la X Factor, iar acum se bucură de faimă şi de... iubire, ca orice tânăr de vârsta lui. Emilian Nechifor pare mai îndrăgostit ca niciodată.

Alături de iubita sa, artistul bate lumea în lung şi în lat. De curând, cei doi s-au fotografiat împreună, în Praga. Sunt liniştiţi şi se bucură de dragostea lor, cel puţin asta reiese din imaginea postată de tânără, cu ocazia zilei sale de naștere.

Cei doi au sărbătorit această zi importantă departe de agitaţia cotidiană. O scurtă vacanţă, numai pentru ei.

Cum se relaxează Delia, la X Factor. Are un mod original și... ciudat: "Eu nu am văzut pe nimeni să stea așa. Am un... Până şi Justin Bieber ar fi invidios. Ascultă cea mai tare variantă a piesei "Love Yourself"! Louisa Johnson, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x