Antena Căutare

Emilian Nechifor ține legătura cu fanii săi, permanent. Ce mesaje primește unul dintre cei mai iubiți concurenți de la "X Factor"

Este adorat de fani şi aproape idolatrizat de adolescente. Emilian Nechifor este conştient d ecat de norocos este şi ştie să se facă iubit. Artistul păstrează permanent legătura cu cei care îi urmăresc activitatea, iar acest lucru spune totul.

Este adorat de fani şi aproape idolatrizat de adolescente. Emilian Nechifor este conştient de cât de norocos este şi ştie să se facă iubit. Artistul păstrează permanent legătura cu cei care îi urmăresc activitatea, iar acest lucru spune totul.

Îşi respectă fanii, le răspunde de fiecare dată când este contactat şi face live-uri pe Facebook, special pentru ei. Este ca o carte deschisă, iar popularitatea nu i s-a "urcat la cap" nicio clipă.

Este o persoană normală, gata să stea la taclale cu cei care îl îndrăgesc, iar fanii nu ezită să îşi manifeste bucuria, de fiecare dată când acesta le răspunde la mesaje. Câteva admiratoare au postat dovezile clare pe un grup de sustinari. Există ceva mai dulce de atât?

Domnilor, astrele vă surâd! Barbie de România, cu forme mai pline și inima sfâșiată: e singură din nou! Olandezul a dat ... Uită-te atent! O recunoști? Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. S-a lansat la "X Factor" și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x