Antena Căutare

Emoţie, energie şi o voce impecabilă! Sasha Călinescu are pachetul perfect pentru X Factor: "Eşti altfel decât ceilalţi"

Sasha Călinescu e mereu fresh, nonconformistă şi are o energie molipsitoare, iar în ceea ce priveşte talentul, nu există nici urmă de îndoială. Ce înseamnă asta? Că are pachetul perfect pentru X Factor!

Sasha Călinescu e mereu fresh, nonconformistă şi are o energie molipsitoare, iar în ceea ce priveşte talentul, nu există nici urmă de îndoială. Ce înseamnă asta? Că are pachetul perfect pentru X Factor!

Sasha iubeşte muzica mai mult decât orice şi se poate lăuda cu faptul că a făcut parte din cinci trupe în acelaşi timp. De ce? Pentru că poate!

Când e întrebată unde a mai cântat, Sasha răspunde simplu: "Cam peste tot". Da, deşi are doar 23 de ani, s-a plimbat mult prin lume şi a încântat mii de oameni cu vocea ei, Australia şi Cipru fiind doar două dintre locurile în care a lucrat.

La audiţii, a ales să uimească juriul cu o interpretare specială a piesei "Bang Bang" şi a demonstrat că merită să meargă mai departe!

În etapa Scaunelor, Sasha a pregătit "Born this way", a celebrei Lady Gaga, dar tot într-o variantă originală.

"Eşti altfel decât ceilalţi. Acesta e punctul tău forte în momentul de faţă. Trebuie să ai mai multă putere în etapele următoare", i-a spus Horia Brenciu înainte să afle decizia finală a Deliei.

Spre deosebire de alte ocazii, Delia nu a stat prea mult pe gânduri în cazul Sashei. Un scaun e al său, dar asta înseamnă că altcineva trebuie să părăsească show-ul. Din păcate, drumul Gabrielei Lazăr la X Factor s-a încheiat în etapa Bootcamp-ului...

Emoții câte la el întâlnești, la toată trupa Jukebox nu găsești: “Am murit și am înviat, a nu știu câta oară!” O piesă f... Ei sunt cei şase concurenţi aleşi de jurata Delia în categoria "Peste 20 de ani"! Urmează DUELURILE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x