Antena Căutare

Emoții câte la el întâlnești, la toată trupa Jukebox nu găsești: “Am murit și am înviat, a nu știu câta oară!” O piesă foarte bună l-a urcat pe Alex Vasilache pe scaun!

Credeați că dacă a urcat pe scenă data trecută, gata cu emoțiile pentru el? De unde! Stați să-l vedeți acum, la proba Scaunelor!

Credeați că dacă a urcat pe scenă data trecută, gata cu emoțiile pentru el? De unde! Stați să-l vedeți acum, la proba Scaunelor!

Alex Vasilache a cântat o viață pe scenă cu Jukebox. De trupă ați mai auzit, iar pe Alex, separat, l-ați auzit cântând la audiții, când și-a făcut curaj să urce SINGUR pe scenă, pentru prima oară!

I-a ieșit foarte bine, iar Horia deja îi promitea succesul solo, dacă și numai dacă va fi în grupa lui. Eh, n-a fost să fie și iată-l „la mâna” Deliei.

Proba Scaunelor. Face, din nou, ca titirezul, și până nu cântă, nu se potolește, asta-i clar. Deci, să cânte! O piesă bună și emoție multă pe "You Are So Beautiful" a lui Joe Cocker. Și îi poartă noroc, căci îl urcă pe un scaun.

De unul singur poate e mai greu, dar tot ce a învățat din trupă îl ajută acum și este considerat un cunoscător. Poate, de data următoare, Alex urcă pe scenă cu încredere și cu doar două, trei...emoții.

"Nu-mi plac regulile!" Andrei Ioniță, nonconformistul patriot "și-a pus cușma la bătaie" și a trecut... Emoţie, energie şi o voce impecabilă! Sasha Călinescu are pachetul perfect pentru X Factor: "Eşti altfel decât ceil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x