Antena Căutare

Endy Glikman i-a făcut pielea de găină lui BĂNICĂ! O legendă de băiat, cu un timbru vocal “de nisip”

S-a născut în Israel, dar de la doi ani este în România. Un itinerariu mai complicat, dar cu o destinație clară: Endy Glikman trebuia să ajungă la X Factor!

S-a născut în Israel, dar de la doi ani este în România. Un itinerariu mai complicat, dar cu o destinație clară: Endy Glikman trebuia să ajungă la X Factor!

Acum are doar 16 ani, arată deja ca un bărbat și preferă să fie discret. Endy nu e fanul unui singur gen muzical, îi place rock, pop, soft…

În sală îl susține mama, în culise prietenii. Mama are lacrimi de bucurie în ochi, dar ha! Habar n-are că și ea va urca pe scenă.

Puștiul ne amintește de un CÂȘTIGĂTOR - James Arthur, de la X Factor-mamă, din UK. Deși a cântat “John Legend - All of Me”.

Tare frumos ar fi să-l vedem câștigător, căci este o voce rară. Chiar Delia a zis: “Ai un timbru vocal foarte rar, așa, de nisip. Și asta la doar 16 ani, fără fumat, fără să treacă anii… din naștere”. După asta, Delia a zis DA.

Pentru Bănică, Endy a fost o mare surpriză, deci al doilea DA, iar Horia a zis că “Poate anul viitor o să aibă mai multe șanse”. Glumea, cum îi stă bine unui showman, i-a plăcut mult și a spus al treilea DA!

Ștefan Bănică Jr. "Ești FOARTE TARE!" Cel mai MIC "șoricel" dintre concurenți are o voce MARE!! Jura... Boom de ENERGIE pe scenă! Ea se visează în finală, BRENCIU o vede viitoarea DELIA! Erika Isac, fast-forward pe ritmuri d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x