Antena Căutare

Enrica Tara şi Izabela Simion, duelul care l-a pus în dificultate pe Carla’s Dreams. “Îmi pare foarte rău că fac asta”

După momentele tensionate create  de Ştefan Bănica, a venit rândul celui de-al doilea duel din această seară. Fetele lui Carla’s Dreams au intrat în scena pline de speranţe. Bătălia s-a dat între Izabela Simion şi Enrica Tara, marcând primul duel al juratului.

După momentele tensionate create de Ştefan Bănică, a venit rândul celui de-al doilea duel din această seară. Fetele lui Carla’s Dreams au intrat în scenă, pline de speranţe. Bătălia s-a dat între Izabela Simion şi Enrica Tara, marcând primul duel al juratului.

Izabela este o fire extrem de optimistă şi energică, în timp ce Enrica, italianca ce a venit cu gânduri mari în România, și-a pus toată încrederea în acest moment. După ce a participat la X Factor Italia, de această dată a hotărât să îşi încerce norocul pe plaiurile noastre mioritice. Crede că aici va reuşi mai mult.

Izabela mizează pe vocea sa dar şi pe faptul că este o româncă veritabilă: “Totuşi e România, sunt la mine acasă. Sunt aşa puţin naţionalistă, dar sper că oamenii îl vor aprecia pe unul de-al lor”.

Enrica Tara a fost cea care a început duelul, la dorinţa mentorului său. Concurenta a ales piesa “Send My Love”, interpretată de Adele.

După energia Enricăi, Izabela a adus emoţia în platou, cu piesa “Jealous”, de la Labrinth. Nouă ni s-a zbârlit pielea… Fără cuvinte!

Iar decizia lui Carla’s Dreams a fost una extreeem de grea. “Aş vrea să ştiu clar ce vreau, dacă nu aţi fi atât de bune ambele... Este posibil să îmi pară foarte rău să ne părăsească una din voi, aşa că am să mă decid mai târziu.

Este pentru a alege două, cele mai bune din cele patru. Îmi pare foarte rău că fac asta..”.

Se pare că modelul lui Ştefan Bănica se repetă. Vocile sunt atât de bune, încât juraţii nu se pot decide.

Horia Brenciu s-a ridicat şi a aplaudat! Delia a început în forţă, cu duelul dintre Alex Mladin şi Raul Eregep: “Sincer,... Primul și cel mai acid duel al serii! Ştefan Bănica a refuzat să ia o decizie: „Îmi este destul de greu". Ce s-a în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x