Antena Căutare

"Ești o voce pentru care mă ridic și în picioare!" Afina, numele concurentei care le-a trezit simțurile celor trei jurați!

A mai trecut prin emoțiile audițiilor în urmă cu un an, când a fost însoțită de un partener. De data aceasta, Afina Madoian a venit mult mai încrezătoare și participă ca solistă, sperând să poată ajunge în marea finală

A mai trecut prin emoțiile audițiilor în urmă cu un an, când a fost însoțită de un partener. De data aceasta, Afina Madoian a venit mult mai încrezătoare și participă ca solistă, sperând să poată ajunge în marea finală.

Reîntâlnirea cu jurații a fost una de bun augur. "Ai ajuns până în grupe și ai pierdut la duel, în fața lui Cocoon.", și-a amintit Horia. Afina speră îi cucerească pentru a doua oară pe jurați cu piesa Run to you a lui Whitney Houston.

Cu o prezență feminină, delicată, dar extrem de hotărâtă, concurenta le aduce zâmbetul pe buze celor trei jurați cu fiecare notă.

"Bine că te-ai întors! Simt că și anul ăsta tot în echipa mea vei fi!", i-a mărturisit Delia.

"Mi s-a făcut pielea de găină! Ești o voce pentru care, mă ridic și în picioare!", i-a recunoscut Ștefan.

"TREI DE DA, Afina! Bun venit la X Factor!", a concluzionat Horia, spre marea bucurie a concurentei.

„Da, mamă! N-ai voce comună!” Liz Pricop, fată rock, Bunelu’ ți-a purtat noroc!... Poţi să juri că e Anda Adam! Anne Marie Ionescu a ridicat juriul în picioare: "Ai toată aprecierea mea"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x