Antena Căutare

„Eu îţi dau NU, să nu treci la X Factor şi să putem să lucrăm de mâine”. Dragoş Luca, „prăjitura perfectă” a lui Carla’s Dreams. O voce de milioane!

Cu greu şi-a găsit cuvintele potrivite pentru a se descrie. Însă  nu același lucru s-a întâmplat şi pe scenă. Dragoş Luca este din Bacău şi are 17 ani.

Cu greu şi-a găsit cuvintele potrivite pentru a se descrie. Însă nu același lucru s-a întâmplat şi pe scenă. Dragoş Luca este din Bacău şi are 17 ani.

Chiar dacă la prima vedere pare timid, tânărul a venit hotărât la X Factor să demonstreze de ce este în stare.

Sigur pe el a intrat în scenă şi, fără prea multe discuţii, şi-a interpretat piesa exemplar. "Make it rain", de la Ed Sheeran, a fost opţiunea lui.

Cu o maturitate în voce pe care nu o ghiceşti după înfăţişarea lui, a reuşit să ia prin surprindere juriul, de la primele cuvinte rostite pe muzica: „Şi votul meu e DA!”, a exclamat Carla’s Dreams.

Jurizarea lui Dragoş a fost una plină de surprize şi amintiri. Carla’s Dreams a şocat, în prima fază, daaaar.... „Eu îţi dau NU, să nu treci la X Factor şi să putem să lucrăm de mâine”. Carla’s şi-a schimbat răspunsul, la finalul momentului, dar cu un scop bine întemeiat.

„Luca Dragoş, îmi faci viaţa de jurat uşoară”, a reacţionat Horia Brenciu, din nou nostalgic, gândindu-se la pletele sale din tinereţe. Pfai, dar ce tinereţe...

Ştefan Bănica a creat puţin suspans, însă, într-un final a dat răspunsul mult aşteptat. Aşadar, Luca Dragoş merge mai departe cu patru de DA!

Când dragostea de soră se transformă din durere în artă! Juriul a vibrat odată cu Olga Verbitschi, pe fiecare notă muzic... Iulică, spayma scenei, i-a făcut pe juraţi să râdă cu lacrimi! Melodia "Tu-mi dai cucul, eu îţi dau..." a sur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x