Antena Căutare

eXtra Factor 2021, episodul 15. Ilona Brezoianu prezintă „dieta cu amandine” în culisele de la filmările X Factor 2021

În episodul 15 de eXtra Factor 2021 Ilona Brezoianu s-a delectat cu mâncăruri delicioase. Cu mult umor, actița le-a prezentat colegelor din culise „dieta cu amandine”.

colaj ilona brezoianu din episodul 15 extra factor, poartă o bluză cu alb și vișiniu și blugi. în prima poză mănâncă, în următoarele stă într-o cameră Galerie
Ilona Brezoianu prezintă episodul 15 eXtra Factor, din culisele show-ului X Factor | Antena 1

Ilona Brezoianu te aduce în culisele X Factor și îți arată cele mai amuzante momente de la filmările show-ului. De această dată, Ilona Brezoianu a stat la o cafea și la o amandină cu o parte din echipa X Factor, care nu se vede la TV.

Ilona Brezoianu le-a invitat la cafea pe fetele care se ocupă de casting și de testimoniale și le-a certat că în acest seon nu i-au adus și ei un bărbat cu care ar putea să se căsătorească:

„Voi ați căutat talente. La chip nu v-ați uitat, n-ați zis să-i găsim și Ilonei un bărbat mișto”, le-a spus Ilona fetelor, care i-au răspuns că nici pentru ele nu au găsit.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 36. Ilona Brezoianu a spus cu cine ar vrea să participe la Asia Express: „Nu merge cu glume”

Ilona Brezoianu, discuții la cafea, în episodul 15 din eXtra Factor 2021

„La testimoniale a vorbit cineva de rău de mine?” a mai vrut să știe Ilona, iar fetele au asigurat-o că nimeni nu a făcut așa ceva.

Ulterior, Ilona și Fetele s-au delectat cu un platou de amandine.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 13. Ilona Brezoianu te invită în culisele X Factor, dar și la ea în sufragerie

„Tu nu erai la dietă?” A întrebat-o Ilona pe una dintre colege. „Ai ținut-o tot pe aia cu pui crispy cu sos de usturoi? Și eu pe aia tot o țin. Eu am mai ținut-o ți pe aia cu mici, dar mi-a fost un pic rău de la ea. Și dieta amandinelor”, a glumit Ilona Brezoianu.

Vizionează episodul 15 întreg din eXtra Factor pe AntenaPlay.

În episodul trecut de eXtra Factor, Ilona Brezoianu a luat mesa cu Delia.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 3 decembrie. Concurenții din grupa lui Ștefan Bănică care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoar... Ștefan Bănică consideră că X Factor-ul este în echipa sa. Juratul și-a ales concurenții care merg mai departe în competi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x