Antena Căutare

Fără cârje de data asta, cu emoţii la purtător şi o interpretare caldă. Denisa şi Rebeca, un duo minunat: "A fost aproape perfect"

Surorile Denisa și Rebeca au intrat în competiția ”X Factor” ca o echipă, astfel că au ajuns automat în grupa trupelor.

Surorile Denisa și Rebeca au intrat în competiția ”X Factor” ca o echipă, astfel că au ajuns automat în grupa trupelor.

La audiții, Rebeca a urcat pe scenă sprijinită de o pereche de cârje și le-a povestit celor prezenți că este încă în perioada de recuperare după o serie lungă de intervenții medicale.

”Sunt operată la ambele picioare, am avut oasele deplasate. Mi-au fost greșite niște proceduri în România. Am fost operată în Austria în această vară, am opt șuruburi acum”, a spus aceasta. ”Sunteți foarte puternice și frumoase și vă completați foarte bine”, a apreciat Horia Brenciu, iar prestația lor a fost premiată cu trei voturi pozitive.

"Am fost foarte bucuroase când am aflat că am intrat în Bootcamp. Avem foarte mari emoţii. Nu ştim cum o să fie, dacă o să le placă juraţilor. Sperăm să fie bine", spun cele două surori, care au pregătit melodia "Million Reasons" a celebrei Lady Gaga.

"A fost aproape perfect, bravo!", le laudă Ştefan. "Au fost imperfecţiuni şi scăpări, aşa că nu vă pot oferi un scaun, îmi pare rău", spune Carla's Dreams.

Trupa Artizan sunt doi plus unu pe scenă! Forţă, emoţii şi voci care se completează perfect: "V-am crezut, bravo!&q... Sunt patru, diferiţi şi cu emoţii enorme! Trupa 18.27, moment surprinzător: “Nebunu', Timidu', Rapperu' şi Combinatoru',...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x