Antena Căutare

Fata care l-a luat pe “Nu” in brate

Degeaba ai voce si arati prezentabil, ba chiar esti si inteligenta, daca nu ai prezenta de spirit si te pierzi pe scena. Factorul X pretinde siguranta de sine. In timp ce unii concurenti nu stiu cum sa isi faca “reclama” mai bine in fata juriului, altii iau un “NU” hotarat in brate de cum intra pe scena.

Galerie
Ruleta ruseasca cam scartaie...

Asta a fost si cazul fetei cu parul de foc, Diana Secu. Frumoasa si stilata, tanara ia ochii juratilor de cum intra pe scena. Renunta la alegerile evidente din muzica pop/rock si merge pe “Your Heart is as Black as Night”, de Melody Gardot, punandu-si in valoare timbrul profund.

Cum urechilor Deliei nu ii scapa nimic, jurata ii aseamana imediat vocea cu cea a Rihannei. Deci, sa cante ceva a capella din repertoriul cantaretei, sa vedem cat de mare e asemanarea. “Nu, nu pot!” striga Diana disperata dupa ce nu reuseste sa cante refrenul de la “Russian Roulette”.

Nu pot, la X Factor?! Mai rar asa ceva. “Ba poti!”, “Ba nu”, “Ba da!” Intelegeti, cam asa decurge dialogul dintre cele doua. Delia, cantareata experimentata, o incurajeaza stiind ca are de-a face cu un talent brut; de cealalta parte a scenei, concurenta isi da ochii peste cap, implorand sa nu ii ceara mai mult.

Intr-un final, exasperata, Diana isi da drumul la voce, mai mult de gura juratei decat de placere. Are un succes rasunator; publicul aplauda iar Delia zambeste triumfatoare: “Da, categoric da! Ai timbru, mi-ar placea sa lucram impreuna”. “Nu, pentru ceea ce am vazut acum” intervine Bittman neasteptat. “Nu o sa ai permanent un antrenor langa tine sa te sustina, o sa fie doar publicul in fata si ce-o sa faci?!”

Domnule Bittman, mai usor. E si fata tanara, nu stie cum merg lucrurile. “Tristete maxima, o fetita isi taie venele…” gandeste cu voce tare Cheloo. Dar e underground, e de-ale lui. Ii place si spune DA. Bittman se resemneaza, doar o sa pice pe mana Deliei!

Sa luam o gura de Ozon, de la 1,94 metri!... A cantat atat de bine incat familia...l-a abandonat in culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x