Antena Căutare

Fata care transmite emoţie vs. Fata care rupe scena! Ştefan Bănică a ales-o pe Erika Isac în "duelul mezinelor"

Xenia Chitoroagă şi Erika Isac, cele mai mici concurente rămase în show, au fost puse la duel de Ştefan Bănică. Una este fata care transmite o emoţie incredibilă, iar cealaltă este cea care debordează de energie şi pare că rupe scena-n două

Xenia Chitoroagă şi Erika Isac, cele mai mici concurente rămase în show, au fost puse la duel de Ştefan Bănică. Una este fata care transmite o emoţie incredibilă, iar cealaltă este cea care debordează de energie şi pare că rupe scena-n două.

Ştiţi care-i una şi care-i cealaltă? Nici nu mai contează, căci merită să le ascultaţi pe amândouă. Sunt stiluri diferite, temperamente opuse, dar n-ai cum să nu le apreciezi pe amândouă. Însă regulamentul este regulament, iar o decizie trebuie luată.

Momentul Xeniei:

Momentul Erikăi:

"Am de ales între o persoană care transmite o lume prin sticlă, plină de sensibilitate şi emoţie, şi alta care rupe scena cu forţa şi bucuria ei de a cânta", îşi începe Ştefan Bănică discursul imediat după ce tinerele şi frumoasele concurente îşi cântă piesele pe scena X Factor.

Juratul a ales să trimită în galele LIVE forţa, iar Erika Isac este cea care va simţi emoţiile unui astfel de eveniment. Are doar 15 ani, dar vocea ei n-are vârstă!

Întorsătură de situație în DUELUL cunoscătorilor! Proba asta a scos din ALEX VASILACHE cea mai bună variantă a lui!... Două moldovence "nebune" i-au ridicat pe jurați la dans! Anastasia Ursu și Dana Marchitan, un duel ENERGIC!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x