Antena Căutare

FINALA X FACTOR 2017. Ce nu s-a văzut la tv. A făcut furori anul trecut și acum s-a întors. Miruna Pînzaru este alături de finaliști

Anul trecut, a fost la un pas de a intra în marea finală, iar duelul final s-a dat între ea şi Olga Verbitchi. Pitica a ieşit învingătoare, iar Miruna Pânzaru a părăsit competiţia.

Anul trecut, a fost la un pas de a intra în marea finală, iar duelul final s-a dat între ea şi Olga Verbițchi. Pitica a ieşit învingătoare, iar Miruna Pânzaru a părăsit competiţia.

Anul acesta, a revenit. Însă nu în postura unei concurente, ci cea a unei susţinătoare, care ştie prin ce emoţii trec oamenii care se prezintă pe scena de la X Factor, plini de emoţii şi speranţe.

Este alături de finalişti şi aşteaptă că show-ul să ia startul! Va fi o finală pe cinste, iar cele mai bune voci ale acestui sezon vor da totul, în faţa publicului şi a juraţilor. Însă, cine va fi marele câștigător, rămâne de văzut. Voi puteți decide prin VOT la 1313. Stați cu ochii pe X Factor. La ora 20:00 începem!

Ștefan Bănică a făcut patru show-uri de Crăciun! Concertul va fi difuzat pe 25 decembrie, la Antena 1... Finala X FACTOR 2017. Început de SENZAŢIE! Ad Libitum şi Alina Eremia, duet excepţional. Chiar "A fost o nebunie!&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x