Antena Căutare

FINALA X FACTOR 2017. Ce nu s-a văzut la tv. Momentul care a incendiat scena de la X Factor și l-a pus la încercare pe Horia. Soția se afla chiar în spatele lui

A fost cu sare şi piper... mult, din abundenţă. Momentul celor de la Ad Libitum a aprins atmsofera în platou. Incendiu de proprotii la masa juraţilor!

A fost cu sare şi piper... mult, din abundenţă. Momentul celor de la Ad Libitum a aprins atmsofera în platou. Incendiu de proprotii la masa juraţilor!

Lucrurile au fost cu atât mai ... picante pentru Horia. Soţia şi cele două fete mari ale artistului se aflau chiar în spatele său, când cele două domnişoare sexy s-au perindat prin faţa juraţilor. Ba, mai mult, şi-au permis să calce pe masa juraţilor, spre deliciiul publicului masculin.

Ce să mai, vocea spectatorilor de la final a spus totul, iar liniştea din timpul momentului a fost inevitabilă.Toţi priveau hipnotizaţi. Şi cum ar putea să fie altfel?

FINALA X FACTOR 2017. Ce nu s-a văzut la tv. Horia Brenciu, pus pe glume: "M-a secătuit de vlagă / M-a distrus, m-a... Finala X Factor 2017. Doi concurenţi părăsesc competiţia: Salvatore Pierluca şi Francesca Nicolescu. Pentru ei, aventura...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x