Antena Căutare

Finala X Factor 2017. Clar, are Factorul X! Jeremy Ragsdale a adus iubirea şi nebunia pe scenă. "When a Man Loves a Woman" s-a ascultat cu piele de găină: "Vă iubesc pentru tot"

A fost, încă de la audiţii, concurentul preferat al juraţilor, talentul său fiind unul de necontestat. Deşi este american, Jeremy Ragsdale a intrat în sufletele românilor iar Horia nu putea fi mai mândru de elevul său.

FINALA X FACTOR 2017. A fost, încă de la audiţii, concurentul preferat al juraţilor, talentul său fiind unul de necontestat. Deşi este american, Jeremy Ragsdale a intrat în sufletele românilor iar Horia nu putea fi mai mândru de elevul său.

"Bravo, nebunule! O tehnică vocală impresionantă, nici nu avem ce comenta. Anul acesta finală se desfăşoară între profesionişti, clar", spune Ştefan, completat de Carla's: "Îmi doresc din suflet să câştige Ad Libitum, dar promit că nu o să mă oftic dacă nu se va întâmpla. A fost un moment minunat". "Mie mi se pare că noi ar trebui să fim pe scenă cu el", explică şi Delia.

Finala X Factor 2017. Mai frumos de atât nu se putea. Cei patru băieţi de la Ad Libitum au cântat "Bohemian Rhapsod... FINALA X FACTOR 2017. Publicul a decis! Jeremy Ragsdale a câştigat cel de-al şaptelea sezon X Factor. Pentru prima oară,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x