Antena Căutare

Finala X FACTOR 2017. "Eroina", în varianta clasică! Ad Libitum şi Carla's Dreams, duet de senzaţie: "Asta este o valoare naţională, aşa că trebuie susţinută"

FINALA X FACTOR 2017. Ediţia finală de anul acesta  este, de departe, cea mai bună de până acum, iar momentul trupelor Ad Libitum şi Carla's Dream o dovedeşte. Pe scena X Factor s-a auzit din nou, dar niciodată ca acum, hitul "Eroina".

FINALA X FACTOR 2017. Ediţia finală de anul acesta este, de departe, cea mai bună de până acum, iar momentul trupelor Ad Libitum şi Carla's Dream o dovedeşte. Pe scena X Factor s-a auzit din nou, dar niciodată ca acum, hitul "Eroina".

Şi ceilalţi trei juraţi au fost plăcut surprinşi de acest moment special: Ştefan: "Eu v-am votat aşa cum v-am promis". Delia: "Votez şi eu, desigur. Mi-a plăcut mult momentul. Ai reuşit să îi tragi pe toţi patru după tine".

DESPRE AD LIBITUM:

Obișnuiți cu multe ore de studiu și de repetiții, cei patru băieți din grupul Ad Libitum sunt determinați să apese pe pedală de accelerație până la capăt în marea FINALĂ X FACTOR, convinși că au șanse de succes.

”Ca să vă spun sincer, noi suntem siguri că ceea ce facem place publicului și, atât prin piesele cărora le dăm viață, cât și prin carisma şi siguranța de care dăm dovadă pe scenă, cred că putem ajunge castigatori prin voturile publicului!”, a spus Vlad.

”Decizia de înscriere la <X Factor> am luat-o alături de colegii mei, considerând că avem nevoie de această expunere pentru a le arăta mult mai multor oameni cine suntem și, mai mult de atât, ceea ce facem”, a explicat Cristian, care de la vârsta de șase ani a studiat pianul, viola, fagotul, pedagogie muzicală și canto.

Intrarea în competiție a presupus însă și asumarea unor momente mai puțin relaxate. ”Momentul în care am ridicat pe cineva de pe scaun în Bootcamp a fost unul dificil pentru că mi-am imaginat cum ar fi fost să fiu eu în locul lor, dar în același timp a fost unul de bucurie pentru că juratul a considerat că momentul nostru a fost unul care merita să meargă mai departe”, a povestit Cristi.

Finala X FACTOR 2017. Ce lume minunată, ce oameni talentaţi! Jeremy Ragsdale şi Horia Brenciu, interpretare memorabilă. ... FINALA X FACTOR 2017. Ce nu s-a văzut la tv. Horia Brenciu, pus pe glume: "M-a secătuit de vlagă / M-a distrus, m-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x