Antena Căutare

Finala X FACTOR 2017. Început de SENZAŢIE! Ad Libitum şi Alina Eremia, duet excepţional. Chiar "A fost o nebunie!": "România poate fi a doua ţară în care o trupă câştigă X factor"

FINALA X FACTOR 2017. Finala X Factor nu putea să înceapă mai bine de atât. AD LIBITUM şi Alina Eremia au făcut un duet de excepţie cu piesa "A fost o nebunie", spre încântarea tuturor. 

FINALA X FACTOR 2017. Finala X Factor nu putea să înceapă mai bine de atât. AD LIBITUM şi Alina Eremia au făcut un duet de excepţie cu piesa "A fost o nebunie", spre încântarea tuturor.

"Vreau ca aceşti băieţi să existe în România, îmi doresc asta foarte tare", recunoaşte Ştefan.

"Mi-a plăcut foarte mult, e cea mai bună variantă pe care Carla's Dreams o putea pregăti pentru această seară", spune şi Delia.

DESPRE AD LIBITUM:

Carla’s Dreams, care a reușit să ajungă în finală alături de grupul Ad Libitum, e de părere că aceștia se vor evidenția în finală asemeni unui ”automobil superb cu un design extrem de satisfăcător”.

”Cu alte cuvinte, nici mecanicul, nici designerul, nici bucătarul nu o să vă dea niciodată cheia la atelier, studio sau bucătărie. Mi-aș dori ca ei să își lărgească orizontul, să-și îmbogățească experiența și să își reseteze punctele de reper pentru o creștere profesională rapidă și organică”, spune Carla’s Dreams.

Înființat în urmă cu cinci ani, grupul Ad Libitum reunește patru tineri extrem de pasionați, care studiază muzica încă din primii ani de viață. Îmbrăcați în costume elegante, impozanți și cu voci grave, Tiberiu Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuța, cei patru tineri care formează grupul Ad Libitum, au schimbat scena Operei cu cea a show-ului ”X Factor”.

Toți cei patru membri ai grupului au început să studieze muzica încă din primii ani de muzică, iar mai târziu, s-au reunit cu toții ca studenți ai Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca.

FINALA X FACTOR 2017. Ce nu s-a văzut la tv. A făcut furori anul trecut și acum s-a întors. Miruna Pînzaru este alături ... FINALA X FACTOR 2017. Ce nu s-a văzut la tv. Horia Brenciu, feblețea copiilor și anul acesta. Juratul este asaltat de pi...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Ultimele știri
x