Antena Căutare

Finala X FACTOR 2017. La doar 14 ani, Francesca Nicolescu a dat tot pe scena X Factor. Împreună cu Liviu Teodorescu, a cântat EXCEPŢIONAL "Smells Like Teen Spirit": "Fata asta poate să cânte orice"

FINALA X FACTOR 2017. Are 14 ani, un munte de talent şi o voce pe care nu ai cum să nu o recunoşti! În marea finală X Factor, Francesca a cântat alături de Liviu Teodorescu cea mai bună piesă rock a tuturor timpurilor - "Smells Like Teen Spirit" de la Nirvana. 

FINALA X FACTOR 2017. Are 14 ani, un munte de talent şi o voce pe care nu ai cum să nu o recunoşti! În marea finală X Factor, Francesca a cântat alături de Liviu Teodorescu cea mai bună piesă rock a tuturor timpurilor - "Smells Like Teen Spirit" de la Nirvana.

"Mi-a plăcut foarte mult alegerea piesei. Foarte multe emoţii, dar constructive, bravo!", spune Horia. "Pentru mine cel mai tare moment a fost cel în care ai cântat la tobe, nu m-am aşteptat la asta", o laudă şi Ştefan. Cât despre Delia, nu are decât motive să fie mândră: "A fost un moment superb, bravo!".

DESPRE FRANCESCA NICOLESCU:

În 2013, când obținea Premiul de Popularitate Next Star, Francesca Nicolescu avea doar 9 ani. La vârsta de 14 ani, puștoaica din Onești și-a dovedit din nou popularitate astfel că telespectatorii au trimis-o direct în gale.

”Când am aflat am foarte fericită deoarece nu mă așteptam. Practic datorită publicului mă aflu aici, de aceea le mulțumesc foarte mult. Ei nu doar m-au adus înapoi, mi-au redat încrederea în mine și o să le dovedesc că nu s-au înșelat când m-au votat”, promitea Francesca Nicolescu în urmă cu două săptămâni.

Chiar dacă nu este pentru prima dată la un concurs de muzică, puștoaica de 14 ani a trecut printr-un carusel de emoții anul acesta la ”X Factor”.

”Muzica este totul pentru mine, eu fac canto de mică și am muncit foarte mult ca să ajung aici, la X Factor. Am așteptat să fac 14 ani ca să pot participa și cam tot ce fac eu are legătura cu muzica”, mărturisește Finalista Publicului.

FINALA X FACTOR 2017. Ce nu s-a văzut la tv. Horia Brenciu, din nou copil. A fost în culmea fericirii, când a apărut Moș... Finala X FACTOR 2017. Moment emoţionant! Salvatore Pierluca, duet de colecţie alături de Ştefan Bănică jr. "Imagine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x