Antena Căutare

Finala X FACTOR 2017. “Mulţumesc, iubită mamă!”, cea mai frumoasă variantă pe care ai ascultat-o vreodată. Francesca şi Delia, moment cu piele de găină şi lacrimi în ochi!

FINALA X FACTOR 2017.  Finala X Factor nu putea continua mai frumos de atât! Francesca Nicolescu şi Delia au pregătit pentru această ediţie specială melodia “Mulţumesc, iubita mamă!” iar interpretarea a fost fără cusur. Şi s-a lăsat, desigur, cu multe lacrimi în ochi.

FINALA X FACTOR 2017. Finala X Factor nu putea continua mai frumos de atât! Francesca Nicolescu şi Delia au pregătit pentru această ediţie specială melodia “Mulţumesc, iubita mamă!” iar interpretarea a fost fără cusur. Şi s-a lăsat, desigur, cu multe lacrimi în ochi.

"Delia, mi-a fost dor de vocea ta. Ai dat o notă personală acestei melodii, ai ales cea mai bună piesă pentru a vă pune pe amândouă în evidenţă. A fost un moment foarte emoţionant", spune Horia. "Bravo pentru alegere! A fost un moment cu adevărat emoţionant", recunoaşte Carla's.

DESPRE FRANCESCA NICOLESCU:

Delia, cea care a fost, pentru cel de-al doilea an la rând, norocoasa care a primit în echipa sa Finalistul Publicului, pe Francesca Nicolescu, a mers în finală chiar alături de puștoaica de 14 ani.

”Când mi-am făcut echipă, m-am uitat după curajul și dorința fetelor, dar și după puterea lor de a se adapta, deoarece cred că acestea sunt calitățile care le vor scoate în evidență și asta îmi doresc să nu uite Francesca în marea finală”, a mărturisit jurata ”X Factor”.

Finala X FACTOR 2017. Moment emoţionant! Salvatore Pierluca, duet de colecţie alături de Ştefan Bănică jr. "Imagine... FINALA X FACTOR 2017. Ce nu s-a văzut la tv. Răzvan, fără Dani, asaltat de... admiratoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x