Florin Răduță, câștigătorul X Factor, sezonul 5, lansează „Dependent”

La o lună după ce a lansat cel de-al șaselea single „Fără tine”, Florin Răduță lansează prima piesă din trilogia „Sunt bine”.

Florin Raduta

„Dependent” este despre momentul în care realizezi că meriți mai mult, că unele persoane nu se ridică la înălțimea iubirii tale. Trilogia „Sunt bine” este ca o încheiere a fostei mele relații, care m-a învățat că nu a meritat efortul și în care toxicitatea ei mi-a demonstrat că ne atașăm de persoane din prea puțină iubire față de sine. Uneori dăm puterea unor oameni care nu merită să intre în viața noastră”, a declarat câștigătorul X Factor 5.

Florin Răduță, câștigătorul X Factor, sezonul 5, lansează „Dependent”

După „Dependent”, Florin va mai lansa alte 2 piese, parte din trilogie: „Doar o noapte” și „Sunt bine”. Toate piesele sunt scrise în totalitate de Florin, sunt produse împreună cu Andy Horjea, iar mixul și masterul sunt realizate de Andy Platon.

Florin Răduţă a câştigat pe 27 decembrie 2015 cel de-al cincilea sezon al emisiunii X Factor, de la Antena 1. Tânărul a ajuns în finală datorită talentului său înnăscut şi vocii sale minunat, dar şi a îndrumării lui Ştefan Bănică jr.

Florin Răduță, câștigătorul X Factor, sezonul 5, lansează „Dependent”

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.


Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri