Antena Căutare

Florin Ristei îi încurajează pe concurenții X Factor: ”Dacă ești bun, da, poți să ajungi de la concurent, la jurat!”

Florin Ristei îi încurajează pe concurenții X Factor: ”Dacă ești bun, da, poți să ajungi de la concurent, la jurat!”

Florin Ristei îi încurajează pe concurenții X Factor: ”Dacă ești bun, da, poți să ajungi de la concurent, la jurat!” Galerie
Jurații X Factor

Chiar dacă nu s-ar fi gândit în momentul în care a câștigat X Factor, în anul 2013, că ar putea ajunge jurat, Florin Ristei crede că acesta ar putea fi un gând care să îi motiveze și mai mult pe viitorii concurenți.

Florin Răduță, câștigătorul X Factor, sezonul 5, lansează „Dependent”

Florin Ristei îi încurajează pe concurenții X Factor: ”Dacă ești bun, da, poți să ajungi de la concurent, la jurat!”

Florin Ristei, jurat X Factor

”Cu o săptămână înainte de audițiile X Factor din acest an am găsit acasă un tricou pe care l-am primit în urmă cu șapte ani, când eu am câștigat, și pe care scrie ”Posesor de factor X”. Am zis că o să îl păstrez și o să îl dau mai departe dacă va câștiga cineva care o să îmi placă. Mi-am pregătit și o replică, o să îi spun așa: ”Cântă bine, joacă bine și poți fi tu aici peste șapte ani!”. Cred că este o bună motivație pentru cineva care vine la X Factor - Dacă ești bun și dacă ai un parcurs pe măsură apoi, da, poți să ajungi de la concurent, la jurat”, mărturisește Florin Ristei.

Cele mai frumoase melodii cântate de jurații X Factor împreună

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.


Florin Ristei a primit ”botezul” X Factor: ”Mi s-au întâmplat lucruri deosebite!”... Răzvan și Dani, pe scena X Factor din 11 septembrie, de la 20.30, la Antena 1: ”Ne-au lipsit îmbrăţisările, strângerile ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x