Antena Căutare

Florin Ristei și Nadir Tamuz vor fi concurenți într-o nouă emisiune!

Au concurat la X Factor, iar acum vor lupta pentru premiul din noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, ce revine din toamnă la Antena 1.

Au concurat la X Factor, iar acum vor lupta pentru premiul din noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!", ce revine din toamnă la Antena 1.

Florin Ristei, câștigătorul primei ediții X Factor România, va fi pentru a treia oară printre concurenții emisiunii, în timp ce Nadir Tamuz, concurent și el la X Factor, își face debutul în show-ul transformărilor!

Am acceptat, din nou, cu mare drag invitația să particip la “Te cunosc de undeva!” pentru că, după toată experienta mea la acest show, consider că este de departe cea mai bună emisiune de divertisment din România. Pe de altă parte, am vrut să îmi demonstrez mie că, după două sezoane, am învățat multe lucruri pe care le-aș putea expune mai bine într-un nou sezon. Așa că abia aștept să dau tot ce pot pentru noile transformări. Poate și câștig sezonul, ca să nu zică lumea că am vechime degeaba”, spune Ristei.

Mai multe detalii despre noul sezon "Te cunosc de undeva!", aici.

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‬‪#‎xFactor5#xFactorRo‬

De pe scena X Factor, în atenţia publicului! Tudor Turcu a cântat în deschiderea unui mare festival de muzică... IUBIRE ÎNTRE ARTIȘTI! Lidia Buble știe cu cine se iubește Bogdan Medvedi de la trupa MAXIM!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x