Antena Căutare

Fosta jurata Cheryl Cole si-a gasit iubitul in trupa de dans X Factor

Fosta jurata X Factor UK, Cheryl Cole, are un nou iubit. Aceasta este prima relatie serioasa a artistei, dupa divortul de fostul sau sot, fotbalistul Ashley Cole. Cantareata de 29 de ani a fost fotografiata iesind dintr-un restaurant londonez alaturi de dansatorul american Tre Holloway.

"Sunt la inceput inca, dar da, sunt impreuna", a declarat o sursa. Cei doi s-au cunoscut atunci cand Tre a dansat alaturi de artista pop in cadrul finalei X Factor din 2010, cand aceasta a interpretat piesa "Promise This". S-au intalnit din nou luna trecuta in Las Vegas, la ziua de nastere a fostei jurate X Factor si au fost nedespartiti de atunci.

Articolul continuă după reclamă

[gallery]

Cheryl si Tre au iesit la cateva intalniri pana acum, doua dintre ele fiind doar saptamana aceasta. Un client al restaurantului unde cei doi au luat masa a spus ca "pareau foarte apropiati; cu siguranta exista o scanteie intre ei".

Tre a facut parte din trupa de dans a cantaretei Leona Lewis si a avut aparitii si in emisiunea American Idol. Si-a inceput cariera profesionala intr-un show numit Tap Kids. Tre este si destept; este licentiat in finante, dar si in psihologie.

sursa foto: hepta.ro

El face show pe scena, ele fac spagatul in culise: un concurent a venit la X Factor cu patru dansatoare frumoase... Cel mai excentric concurent din istoria X Factor este un nonconformist si in viata reala: va deveni tatic la varsta de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x