Antena Căutare

Galerie FOTO: Nicoleta Nucă, concert incendiar deasupra Casei Poporului! ”M-am simțit extraordinar să cânt pe acoperișul Bucureștiului”

Nu oricine se poate mândri cu faptul că a concertat pe acoperișul Casei Poporului, dar Nicoleta Nucă, fata cu factorul X, a reușit acest lucru

Nu oricine se poate mândri cu faptul că a concertat pe acoperișul Casei Poporului, dar Nicoleta Nucă, fata cu factorul X, a reușit acest lucru.

Fosta concurentă de la X Factor a încins atmosfera cu o apariție de senzație și i-a încântat pe cei prezenți cu vocea sa inconfundabilă! Fără îndoială, cel mai tare moment al serii a fost când în boxe s-a auzit super hit-ul ”Nu Sunt”.

NICOLETA NUCĂ, SCHIMBARE SPECTACULOASĂ DE LOOK

A fost o experiență incredibilă, mai ales pentru că nu toti artiștii au ocazia să cânte pe acoperișul Casei Poporului, pe acoperișul Bucureștiului. M-am simțit extraordinar, au fost senzații unice cântând acolo sus în fața sutelor de oameni prezenți.

Energia a fost maximă și am fost foarte fericită când am văzut că toți cântă cu mine melodia Nu Sunt. E un sentiment unic ca lumea venită la un concert să-ți cunoască piesa”, ne-a declarat, în exclusivitate, Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă și Inna, două dintre vedetele care au concertat pe Casa Poporului

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Natalia Selegean, sexy poliţista de la X Factor, a dezvăluit un truc de înfrumusețare cu rezultate garantate... Delia, jurata X Factor, a lansat hitul verii! "Da, mamă" o să rupă toate topurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x