Căutare Live

Guess who' s back? Lexy Shine, reîntâlnire de gradul zero cu Răzvan și Dani: „Suntem obligați prin contract să fim alături de tine!””

Cine să fie oare blonda, care le spune celor doi prezentatori, într-o plimbare pe peroanele Gării de Nord, că a venit să le demonstreze că poate? O figură cunoscută... Dar de unde să o luăm? Aaaa, gata. E Lexy. Lexy Shine, cea care a avut parte de o experiență mai puțin plăcută în timpul matinalului Antenei 1

Cine să fie oare blonda, care le spune celor doi prezentatori, într-o plimbare pe peroanele Gării de Nord, că a venit să le demonstreze că poate? O figură cunoscută... Dar de unde să o luăm? Aaaa, gata. E Lexy. Lexy Shine, cea care a avut parte de o experiență mai puțin plăcută în timpul matinalului Antenei 1.

După sincopa de la „Neatza”, Lexy își forțează norocul la X Factor și le promite băieților că de data asta vor rămâne impresionați. Ce nu știe concurenta este că nu Dani sau Răzvan jurizează concursul, ci Delia, Carla's, Ștefan și Horia, iar pretențiile unor asemenea vedete sunt infinit mai mari.

Răzvan și Dani o încurajează în cel mai original mod: „Ce nu știi tu este că de data asta suntem obligați prin contract să te susținem, indiferent de cum vei cânta”, a fost mesajul matinalilor.

Pe scenă accidentul de la Neatza pare să se repete de vreme ce jurații au oprit-o pentru un moment.

Magnifico! Moment cu piele de găină pe scena X Factor UK. Saara şi Adam Lambert, duet de senzaţie pe piesa "Bohemia... Credeați că Lexy n-are o pereche? Popa, omul care a compus „mega-hitul” „Margarita” vrea să le dea o lecție juraților: „...
Ultimele știri