Antena Căutare

"Habar nu am ce fac aici". După ce a ratat calificarea anul trecut, Alexandru Orian a revenit cu forțe proaspete și o piesă proprie: "Intitulată Pokemon?"

Dacă anul trecut a ratat calificarea, anul acesta Alexandru Orian s-a prezenta cu forţe proaspete în faţa juriului, de data aceasta.

Dacă anul trecut a ratat calificarea, anul acesta Alexandru Nicolae Orian s-a prezenta cu forţe proaspete în faţa juriului, de data aceasta.

Tânărul de 15 ani, din Bucureşti a sperat că va da lovitura şi a ales să se prezinte cu o compoziţie proprie.

Emoţiile şi căldura şi-au spus cuvântul şi micul rapper a dat de greu în culise, însă Răzvan şi Dani au fost acolo, cu un tratament demn de orice mare artist.

"Salut. Nici nu trebuie sa ma prezint"... cam asa a inceput concurentul nostru. Un start in forta si o continuare impresionanta pentru varsta sa.

Versuri care te prind, ritm perfect de rapp si aprobarea juratilor pana la final. Cam de ce ar mai fi avut nevoie?

Cei patru juraţi au fost cu ochii pe el, până la final şi au decis. Ce au decis? Voi ce aţi fi făcut în locul lor? Ei bine, vă spunem noi: i-aţi fi dat patru de "DA".

Și asta s-a și întâmplat! Alexandru Orian merge mai departe! Să fie de la jurizarea specială a lui Horia Brenciu? "Urzeala Tronurilor" să-i fi asigurat succesul? :))

"Am plecat în Franța cu mașina doamnei Suzi, să ne mărităm". Doamna Maria a venit pe scena X Factor, a cântat ... "Chiar ai fost o surpriză, măi fată, mă!" Oaie Sara Paula, cea mai bună interpretare a piesei "Da, mamă!&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x