Antena Căutare

Horia Brenciu a câștigat Marele Premiu Radar de Media: "Anul viitor voi celebra 25 de ani de când sunt pe ecranele din România"

Horia Brenciu s-au numărat printre premianții galei Radar de Media, care a avut loc joi seara. Artistul a plecat acasă cu Marele Premiu Radar de Media.

Horia Brenciu s-au numărat printre premianții galei Radar de Media, care a avut loc joi seara. Artistul a plecat acasă cu Marele Premiu Radar de Media.

La primirea premiului, Horia Brenciu a povestit ce a învățat într-un sfert de secol de muncă în televiziune și a amintit că anul acesta va susține un concert de Crăciun, primul din cariera sa de muzician.

"Anul viitor voi celebra 25 de ani de când sunt pe ecranele din România (...) știu că nu știu nimic. Publicul românesc este cel mai surprinzător, cel mai nebun, este cel mai impredictibil element (...) acest public este absolut surprinzător și, într-un mod paradoxal, te face să fii mai bun cu fiecare emisiune", a spus Brenciu.

În total, în cadrul galei Radar de Media au fost acordate 16 premii — în urma votului cititorilor acestei platforme online—, iar acestora li s-au alăturat premii speciale.

Tudor Turcu, fost concurent la X Factor, a devenit tătic și a plâns de fericire: "Minune în viața noastră, bine ai ... O concurentă din Târgoviște, pe scena ”X Factor” după ce a luat o decizie grea. A renunțat la Filarmonică din cauza sala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x