Antena Căutare

Horia Brenciu, moment emoționant, în timpul unui concert: "A venit la mine, m-a luat de mână și gata, am uitat de concert"

Horia Brenciu este iubit de toată lumea, în special de doamne şi domnişoare. Mai nou, este atracţia copilaşilor. În timpul unui concert, juratul X Factor a avut parte de un moment emoţionant.

Horia Brenciu este iubit de toată lumea, în special de doamne şi domnişoare. Mai nou, este atracţia copilaşilor. În timpul unui concert, juratul X Factor a avut parte de un moment emoţionant.

Pe scenă, şi-a făcut apariţia un băieţel drăgălaş foc, pe care artistul l-a îndemnat să ia microfonul şi să cânte. Artistul s-a topit!

"A venit la mine, m-a luat de mână şi gata, am uitat de concert. Copiii noștri, bucuria noastră", a scris Horia în dreptul fotografiei postate pe pagina sa de Facebook.

Pe Horia Brenciu îl puteți urmări, în fiecare vineri, de la 20:30, la "X Factor", alături de ceilalți trei jurați: Delia, Ștefan Bănică și Carla's Dreams.

Carla's Dreams s-a săturat de mască. Juratul X Factor: ”Îmi e mult mai simplu să nu fac toate prostiile astea”... Băieţii de la Carla's Dreams au obosit să poarte mască: "E complicat şi costisitor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x