Antena Căutare

Horia Brenciu s-a ridicat şi a aplaudat! Delia a început în forţă, cu duelul dintre Alex Mladin şi Raul Eregep: “Sincer, nu cred că-l bat”

Şi iată că a venit şi rândul Deliei. Alex Mladin şi Raul Eeregp sunt primii concurenţi din gupa juratei care se duelează. Două voci puternice şi o bătălia aprigă.

Şi iată că a venit şi rândul Deliei. Alex Mladin şi Raul Eeregep sunt primii concurenţi din gupa juratei care se duelează. Două voci puternice şi o bătălie aprigă.

Raul a impresionat juriul încă din audiţii, iar în Bootcamp i-a lăsat mască pe toți. Cu o voce plină şi un timbru special, reuşeşte să te pună la pământ: “Băiatul ăsta are ceva ce în România, acum, nu există”, a fost reacţia lui Dani, unul dintre cei doi prezentatori simpatici.

Pe de altă parte, concurentul nostru recunoaşte că se teme de Alex, care nu se simte la fel de sigur pe el: “Sincer, nu cred că-l bat, dar sper să le placă oamenilor piesa”.

Raul a interpretat piesa lui Sam Cooke, “A Change is Gonna Come”. Momentul lui l-a făcut pe Horia Brenciu să se ridice în picioare şi să-l aplaude.

Alex s-a duelat cu piesa “Don't Let the Sun Go Down on Me”, a cântăreţului Elton John. O interpretare sensibilă, dar în acelaşi timp puternică.

Carla’s Dreams: “Alex a făcut trei salturi extraordinar de mari. Cred că a fost una dintre cele mai spectaculoase evoluţii vocale şi de prestaţie din concurs, până acum, Raul fiind cumva, permanent fain”.

Iar Delia este conştientă de valoarea dueliştilor ei. Însă doar unul poate merge mai departe: “Vreau să câştig acest concurs, mi-am propus treaba asta. Am să rămân cu Raul”.

Monica Prodea vs. Loredana Anghelache, un duel tăios! “Trebuie să o opresc pentru că îmi sângerează urechile”... Enrica Tara şi Izabela Simion, duelul care l-a pus în dificultate pe Carla’s Dreams. “Îmi pare foarte rău că fac asta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x