Antena Căutare

Și îngerii au MANEAUA looooorrrr!!! Alexandru Moise, aceeași voce inconfundabilă! Și să facem și-o dedicație frumoasăăăăă

Sezonul trecut ne-a prezentat varianta manelizată a hit-ului ”Acasă”, iar anul acesta a vrut să dea lovitura cu piesa lui Dan Bittman, ”Și îngerii au demonii lor”

Sezonul trecut ne-a prezentat varianta manelizată a hit-ului ”Acasă”, iar anul acesta a vrut să dea lovitura cu piesa lui Dan Bittman, ”Și îngerii au demonii lor”. Alexandru Moise, băiat de valoare din Șuțești, e topit după X Factor.

Vine an de an și continuă să ne surprindă, deși abordarea pieselor rămâne ”solo, pe valoare”. Și îngerii au MANEAUA looooorrrrr, ar putea suna titlul versiunii pe care ”Barosanul Barosanilor” o interpretează pe scena de la X Factor.

Delia e prinsă de ritm, Ștefan Bănică așteaptă descătușarea, în timp ce Horia Brenciu îl ajută imediat la o primă eroare. Un vers, două, trei, mai că ne așteptam să plouă cu dedicații, dar a meritat din plin să așteptăm refrenul.

Eh, din păcate pentru Alexandru, jurații nu au aruncat în el cu bani și l-au trimis acasă. Ce-i drept, mult mai bine decât în primul sezon. Delia a zis DA, Ștefan s-a oprit la NU, iar Horia a făcut 2-1 pentru DA-uri. Insuficient pentru a merge în etapa următoare, dar suficient pentru o asemenea... ”cântare”. La mai mare, barosane!

"I like your cușma!" Andrei Ioniță, moldovanul patriot care cucerește sala de la X Factor cu un cântec manifes... O altfel de "Da mamă, sunt beată!". Jo și-a surprins fanii cu o interpretare INEDITĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x