Antena Căutare

Ți l-ai fi imaginat vreodată așa? Horia Brenciu, într-o ținută demnă de factorul X!

Miercuri seara Antena 1 a organizat petrecerea de lansare a noii grile de toamnă. Locația aleasă a fost un ponton amenajat special pe malul lacului Herăstrău, dotat cu două scene și un ring încăpător, gata să-și primească invitații

Miercuri seara Antena 1 a organizat petrecerea de lansare a noii grile de toamnă. Locația aleasă a fost un ponton amenajat special pe malul lacului Herăstrău, dotat cu două scene și un ring încăpător, gata să-și primească invitații.

În mijlocul lacului a fost amplasat un ecran gigantic pentru ca toată lumea să aibă acces total la marele spectacol. Vedete, colaboratori și oameni de media au participat la un concert extraordinar. O apariție surprinzătoare a serii a fost juratul X Factor, Horia Brenciu.

Îmbrăcat într-un costum popular, la fel ca întregul său band, acesta a adus o explozie de energie pe ponton, ringul fiind luat cu asalt de toți cei prezenți la eveniment. Dacă aveați vreo urmă de îndoială, Horia își merită cu adevărat titlul de showman!

Nicoleta Nucă, mai sexy ca niciodată! Artista a afișat un decolteu răvășitor la un eveniment monden... 50% chinez, 50% român, 100% talentat! Vocea tânărului care i-a fascinat pe jurații X Factor a răsunat în platoul "A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x