Antena Căutare

I-a furat inima lui Dani, dar nu și pe cea a juraților! Reacția Tatianei Grișca după cererea în căsătorie de pe scena X Factor!

Este o prezență fermecătoare, nu degeaba i-a răpit inima lui Dani, în ciuda diferenței de înălțime. Moldoveanca, Tatiana Grișcă, îl are cu siguranță pe vino-ncoace, fiind cunoscută pe podiumurile de modă

Este o prezență fermecătoare, nu degeaba i-a răpit inima lui Dani, în ciuda diferenței de înălțime. Moldoveanca, Tatiana Grișcă, îl are cu siguranță pe vino-ncoace, fiind cunoscută pe podiumurile de modă.

Frumoasa concurentă a reușit să îl facă pe Dani să vină cu inelul și cu cererea în căsătorie, însă nu a reușit să-i convingă și pe Delia, Ștefan și mai ales pe Horia, "pețitorul" cu glasul său.

Deloc dezamăgită de această experiență, Tatiana a reacționat într-un mod frumos după toată această întâmplare amuzantă, făcând o remarcă pe pagina sa de Facebook:

"Experiența se capătă din eșecuri.
Nu trebuie sa ne fie frică de ele. Ele sunt o lecție, un stimul de a munci mai mult și de a lupta pentru ceea ce ne dorim cu adevarat."
smile emoticon #XFactorfeeling special.

Vezi AICI momentul cererii în căsătorie din timpul audiției

Edina Bodor e pregătită să cucerească toată România! Concurenta X Factor se lasă admirată într-o galerie foto de excepţi... Asta o să fie bomba anului! Guvid lansează albumul „Ascultă liniștea moartă” în premieră pe site-ul X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x