Antena Căutare

Iata una din cele mai de succes jurate din istoria X Factor: Tulisa Contostavlos, cea mai sexy femeie din lume in 2012

Tulisa Contostavlos este o cantareata britanica de origine greaca, care s-a alaturat echipei X Factor UK anul trecut. Ea se va intoarce in aceasta toamna in calitate de jurata a celebrului show, alaturi de Nicole Scherzinger, Louis Walsh si Gary Barlow.

Tulisa a intrat pe scena muzicala in anul 2000, odata cu infiintarea trupei de hip hop N-Dubz alaturi de varul ei si de inca un prieten. Formatia a avut opt melodii in Top 40 melodii din Marea Britanie, cea mai de succes fiind "I Need You". Cei trei membri au decis in 2011 sa ia o pauza de 2 ani, pentru a se putea concentra pe cariere solo.

Articolul continuă după reclamă

In luna mai a acestui an,Tulisa Contostavlos s-a clasat pe primul loc al listei cu cele mai sexy 100 de femei din lume in 2012, intocmita de revista FHM. Jurata X Factor UK a fost inclusa pe celebra lista si in 2010, cand a obtinut locul 15.

Vezi mai jos o super galerie foto cu frumoasa jurata X Factor!

Frumoasa de origine greaca este considerata a fi una din cele mai de succes jurate din istoria X Factor, datorita performantei reusite de concurentii pe care i-a antrenat. Anul trecut, in primul sau sezon de X Factor, Tulisa a jucat rolul de mentor pentru categoria Grupuri, in care erau inscrise patru trupe.

Dupa ce, in primele cinci saptamani ale competitiei, trei dintre grupurile antrenate de ea au fost eliminate, singura speranta a Tulisei ramas formatia Little Mix. Trupa, formata din patru fete, a reusit sa evite eliminarea in fiecare saptamana si a fost ulterior marea castigatoare a sezonului 8 al X Factor UK. Little Mix, antrenata de Tulisa Contostavlos, a devenit astfel cea mai de succes trupa de fete din istoria show-ului si singura care a reusit performanta de a castiga fara a se afla in pericol de eliminare in nicio saptamana.

sursa foto: hepta.ro

[gallery]

Delia: intre auditii si bootcamp, a facut pe extraterestrul la Demascarea... El face show pe scena, ele fac spagatul in culise: un concurent a venit la X Factor cu patru dansatoare frumoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x