Antena Căutare

Îl mai ții minte pe Andrei Leonte, primul câștigător X Factor? Ce mai face artistul și care este cea de-a doua pasiune a lui, după muzică

A făcut furori pe scena de la "X Factor", când a reuşit să câştige titlul de primul câştigător al show-ului de talente,  iar acum este un artist în sensul adevărat al cuvântului. 

A făcut furori pe scena de la "X Factor", când a reuşit să câştige titlul de primul câştigător al show-ului de talente, iar acum este un artist în sensul adevărat al cuvântului.

Pe lângă dragostea de muzică, Andrei Leonte iubește natura și face tot posibilul să o protejeze. Călătorește și se fotografiază cu fiecare ocazie, încurajându-i și pe alții să se alăture în lupta sa pentru a păstra plaiurile mioritice așa cum au fost lăsate, fără implicarea distrugătoare a omului.

"Cred că ştim cu toţii de ce avem nevoie de păduri, aşa că nu v-o mai zic pe-aia cu "într-o zi o să ne dăm seama că nu putem respira bani", scrie artistul, într-un mesaj postat pe Facebook.

Viaţa lui Andrei Leonte s-a schimbat, începând cu 2012. Marele câştigător X Factor şi-a îndeplinit cel mai mare vis al său: acela de a-și face un nume în muzica românească. Iar povestea continuă.

Alte talente vor urma aceeași traiectorie, odată cu noul sezon X Factor, care va începe vineri, 9 septembrie, de la 20:30, numai pe Antena1!

Sărbătoare mare în muzica românească. Jo și Florin Ristei, născuți într-o zi cu factor X !... Ștefan Bănică Jr., juratul X Factor, le pregătește mai multe surprize fanilor săi. Bănuiești despre ce este vorba?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x