Antena Căutare

Ileana Cosanzeana a lasat basmele deoparte si a vrajit juriul cu interpretarea ei

Flavia Hojda, 18 ani, din Sighetu Marmatiei, este o Ileana Cosanzeana a timpurilor noastre. Delicata ca o floare, cu par blond, lung, arata ca scoasa dintr-o carte cu povesti. Cand o vezi, parca te astepti sa intre intr-un joc al ielelor, alaturi de celelalte surori ale ei – trei la numar -, pazite toate de fratele mai mare.

Galerie
Replici simpatice ale juratilor. Cheloo: "Face reclama la par" :))

Desi ai zice ca apartine unui taram de basm, tanara stie foarte bine unde se afla – la auditiile X Factor, unde vocea, carisma si miscarea scenica e tot ce conteaza. Flavia crede ca detine factorul X, adica: “Atitudine, voce, aparitie”.

Ultima parte este confirmata de jurati indata ce intra pe scena. Se aude un “Rââârr” inabusit si parca Dan Bittman devine mai vioi. Frumusetea angelica a fetei nu ii scapa superbei Delia care se uita pe furis la reactiile colegului sau din Holograf. E frumoasa, nu ai ce spune.

“Cine te pazeste?”, intreaba imediat Dan. Flavia se imbujoreaza dar marseaza: tatal, alaturi de un frate si alte trei surori. Mezina e invitata pe scena; o frumusete de copil – clar, genele bune au fost transmise in familie. Micuta Francesca, cu parul brun trecandu-i de umeri, spune ca si ea ar veni la un astfel de concurs. Juratii sunt vrajiti de cele doua surori. Dar partea cea mai grea acum urmeaza: auditia propriu-zisa a Flaviei.

Blonda suava se transforma dintr-o data intr-o tanara cu atitudine pe “Never Forget You”, a trupei Noisettes, ati mai auzit-o prin reclame. Apuca strans microfonul si atinge fara greseala acordurile vesele. Interpreteaza, se joaca natural cu parul, se uita direct in ochii juratilor, se simte bine mai presus de orice.

“I’ll never forget you…”, o ingana surazator Bittman, la finalul melodiei. Primul semn bun din partea juriului, altfel, necrutator. Vine randul lui Cheloo: “Esti credincioasa?”; intrebarea o cam prinde cu garda jos pe Flavia, dar nu se pierde cu firea. Ii raspunde ca da, crede in Dumnezeu. Delia nu se poate abtine: “Bine-ai venit in gradina lui!”. Publicul izbucneste in ras.

Jurata X Factor este uluita de infatisarea Flaviei – “Ar trebui sa faca reclama la sampon!”. "La par sa faca reclama", adauga in stilul sau Cheloo. De acord cu amindoi. Flavia e incontestabil fermecatoare, dar vocea ei…cum a sunat? Foarte bine! DA, DA, DA, raspunde categoric juriul. Cu zana lui Bittman, ne revedem in episoadele urmatoare!

Bittman socat, Cheloo intreaba: "Sa vedem cine are curaj sa-i dea acestei fete NU. Cred ca va musca de fata!"... Cheloo: "Țîțe, Hagi, maieu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x