Antena Căutare

Implicarea, trăirea şi chimia dintre ei nu au fost de ajuns! Elis şi Călin ne-au oferit cea mai frumoasă porţie de emoţii, dar fără succes. “Endless Love” le-a purtat ghinion

Următorii pe lista lui Ştefan sunt Elis şi Călin, cei care au venit în audiţii cu micuţul Albert. În această seară, cei doi au pregătit o piesă cu multă emoţie: “Endless Love”

Următorii pe lista lui Ştefan sunt Elis şi Călin, cei care au venit în audiţii cu micuţul Albert. În această seară, cei doi au pregătit o piesă cu multă emoţie: “Endless Love”

“Am mai multe emoţii decât la audiţii, e altceva. Concurenţa e mai puternică. Dar cred că ne va ajuta foarte mult faptul că ne cunoaştem foarte bine, ne ştim defectele şi calităţile, aşa că încercăm să ne punem în valoare unul pe celălalt”, spune emoţionată Elis.

Din păcate, însă, nu a fost de ajuns.

Horia: “Sunteţi primul grup care dă cea mai sănătoasă şi frumoasă porţie de emoţie. Vă felicit!”.

Delia: “Se simte implicarea voastră reală. Mulţumim pentru acest moment”.

Carla’s: “Elis, eşti foarte bună, dar tu, domnule, vii de pe altă planetă. Am rămas profund surprins”.

Ştefan: “Sunteţi foarte buni împreună, probabil de asta aţi şi rămas aşa. Aveţi un copil superb, aţi cântat bine, aţi avut emoţie, însă timbrele voastre nu sunt cea mai fericită alăturare. Aţi cântat varianta clasică a piesei Endless Love, dar trebuie să mă gândesc pentru mai departe. Scaunul rămâne liber”, a spus Ştefan.

Bootcamp cu şlagăre româneşti. Bogdan şi Mugurel au uimit juriul cu o piesă care îţi ajunge la inimă. “Copacul” lui Aure... Crescendo Band au adus explozie de energie şi sete de viaţă la “X Factor”! “Tonight We Are Young”, în varianta de opt vo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x