Antena Căutare

In timp ce un concurent ii dreseaza catelul, Delia dreseaza un... stripper!

Se pot intampla lucruri interesante atunci cand esti singura fata intre doi baieti. Atunci cand esti si pe cale sa te casatoresti, cum este cazul Deliei, se pot intampla lucruri... deosebit de interesante!

Galerie
Inainte de cantat, sa vedem ce faci la dresat!

Se pot intampla lucruri interesante atunci cand esti singura fata intre doi baieti. Atunci cand esti si pe cale sa te casatoresti, cum este cazul Deliei, se pot intampla lucruri... deosebit de interesante!

Cu putin timp inainte de casatoria juratei X Factor cu logodnicul ei, Razvan Munteanu, colegii sai, Cheloo si Dan Bittman au pus la cale o surpriza pentru frumoasa cantareata. Dupa ce a chemat-o in camera in care se afla o cutie imensa, ambalata si cu fundite, Dan Bittman incearca sa afle cat de necesar e cadoul: “Esti sigura-sigura ca vrei sa te mariti?”. “Da, 100%”, vine raspunsul de netagaduit al Deliei. Solutia? “Deschide cutia, poate te razgandesti”, spune solistul Holograf.

Din ea rasare Andy, un stripper ud leoarca, in pantaloni scurti, guler alb si palarie asezata smechereste intr-o parte. Sa nu uitam de patratelele, pe care poti juca X si 0, de pe abdomen. El ii va fi asistent Deliei pe parcursul zilei, asa ca isi intra imediat in rol. Incepe cu un masaj senzual, special pentru “stapana”, inainte ca aceasta sa se intoarca la indatoririle de jurata.

Concurentul care se afla in fata proaspat relaxatei Delia se numste Petre Denicu, are 40 de ani si este din Bucuresti. A venit la X Factor pentru ca e pasionat de muzica si ii place sa cante. De profesie este bucatar, specialist in preparatele cu specific mediteraneean, dupa ce a fost timp de 6 ani bucatar-sef la un restaurant din Spania.

Momentan a renuntata la domeniul culinar si face... educatie canina. “Dresaj!”, exclama incantata Delia. Concurentul a avut sansa de a face o demonstratie chiar cu Louie, catelul alb si pufos al frumoasei cantarete. Dar orice exercitiu are nevoie de o recompensa. Saritor din fire, asistentul-stripper a adus repede un biscuit. Loial stapanei sale, Louie nu a fost chiar receptiv la comenzile lui Petre, asa ca Delia a fost nevoita sa intervina. Intr-un moment savuros, chiar si pentru seriosul Cheloo, ea a demonstrat intregii sali doua comenzi pe care Louie le-a executat cu usurinta: “sus!” si “culcat!”.

Dupa ce “asistentul” Deliei l-a luat in brate si l-a dus in culise pe micul catel, a venit in sfarsit momentul in care Petre Denicu urma sa arate de ce a venit la X Factor. A ales “Summer Time”, interpretata magistral de Louis Armstrong si Ella Fitzgerald. Dupa nici 30 de secunde, Dan Bittman il opreste. Juriul a auzit tot ce avea nevoie.

“Sunteti simpatic, dar sunt niste reguli peste care nu putem trece. Se vede daca cineva falseaza accidental sau nu”, spune intristata Delia. Completeaza si Bittman: “E ca la bucatarie. Daca pui sare in loc de zahar, s-a terminat!”. Petre primeste trei de NU, dar pleaca acasa cu ceva in plus fata de ceilalti respinsi: Cheloo ii spune “Multumesc”. Nu insemna chiar 200.000 de euro, dar e si asta ceva, nu?

Bland ca un mielusel, rocker, D'Artagnan. Cine e Tudor Gliga?!... Asta seara cantam si dansam in familie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x