Antena Căutare

Început de drum pentru ei! Semifinaliștii X Factor au susținut primul lor concert

Peste 5000 de oameni au sărbătorit alături de Antenă Stars în cel mai tare concert al iernii

Peste 5000 de oameni au sărbătorit alături de Antena Stars în cel mai tare concert al iernii

Pe 16 decembrie Antena Stars împlinește un an de emisie. Cadoul pentru telespectatori a venit însă cu câteva zile înainte: cel mai tare concert al iernii! Lora, Connect-R, Anda Adam, Lidia Buble, Alină Eremia, Raluk, Deepcentral, Florin Ristei, Otilia Bilionera, semifinalistii X-Factor, au fost printre artiștii care au urcat pe scenă din Piața George Enescu pentru a spune”La mulți ani, Antena Stars!” și pentru a aniversa un an de StarsDependenta.

Vedetele Antenă Stars au fost și ele prezente la eveniment și au petrecut alături de oamenii veniți în piață. Mihai Morar, gazda concertului, a fost deseori în mijlocul publicului pentru a luă impresii la cald și pentru a ascultă urarilor telespectatorilor veniți la concert.

La final, acesta a făcut cel mai tare selfie al anului, alături de miile de oameni veniți la concert. Ceată și temperatură scazuata nu i-au împiedicat pe cei prezenți să încingă cea mai tare petrecere. Hit-urile celor mai apreciați artiști ai momentului le-au ținut de cald și i-au pus în mișcare pe toți cei prezenți.

S-au ales semifinaliștii X Factor: Sergiu Braga și Adina Răducan, Trupa 69 și Alessio Padeu, Alexandra Crișan și Nicolet... Surpriză deosebită vineri, de la 20:30, în semifinala X Factor! Concurenţii vor face duet cu vedete de renume de la noi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x