Antena Căutare

Interviu în exclusivitate cu Monica Sannino, fata care a emoţionat o ţară întreagă! "Vreau să câştig X Factor"

Emoţionantă, incredibilă, bulversantă. Monica Sannino a venit pe scena X Factor cu o energie molipsitoare, dar ascunde o poveste impresionantă.

Emoţionantă, incredibilă, bulversantă. Monica Sannino a venit pe scena X Factor cu o energie molipsitoare, dar ascunde o poveste impresionantă.

S-a născut în România, dar părinţii săi biologici au abandonat-o. A găsit dragostea adevărată tocmai în Italia, acolo unde locuieşte în prezent.

Nu îi condamnă pe cei care au părăsit-o. Dimpotrivă, îşi doreşte din tot sufletul să-şi întâlnească mama, să o strângă în braţe şi să îi spună "Te iubesc", singurele cuvinte pe care le ştie în limba română.

A venit în faţa juraţilor X Factor cu emoţii, iar momentul său a fost foarte apreciat de Ştefan Bănică, Horia Brenciu şi Delia. VEZI AICI cum a cântat!

Monica a vorbit sincer despre momentele deosebite pe care a trăit-o la "X Factor".

Cum ai ajuns la X Factor? Ce sau cine te-a facut să vii in fata celor trei jurati?
M-am înscris online, pe site-ul X Factor, la insistenţele unui prieten muzicant, care îmi tot spunea într-una <<De ce nu încerci?>>. M-am gândit, mi-am dat seama că nu am nimic de pierdut, că va fi o experienţă frumoasă şi iată-mă aici.


Pentru cine ai cântat când ai urcat pe scena? Ai vrut să dovedeşti ceva cuiva?
Am cântat pentru toţi copiii care nu au o familie. Am cântat pentru toţi napoletanii. Am cantat pentru părinţii mei adoptivi. Am cântat pentru bunica mea, dar mai întâi de toate, pentru că aş vrea să fiu un exemplu. Vreau să demonstrez că şi cei care nu au nimic îşi pot schimba viaţa dacă îşi urmează visul.


Care este juratul tău preferat? De ce?

Îmi plac toţi trei. Delia e o femeie frumoasă şi sensibilă. Ştefan e un bărbat care ştie ce vrea, iar Horia e exact mixul dintre cei doi.


De ce crezi ca meriti sa castigi super show-ul X Factor? Ce te diferentiaza de ceilalţi?
Vreau să câstig X Factor! Nu sunt nici mai mult, nici mai puţin specială decât ceilalţi. Îmi doresc să fiu iubită şi să trăiesc doar cântand.


Care este cel mai bun artist de peste hotare, din punctul tau de vedere? De ce?
Preferatul meu e James Brown, pentru că muzica lui se adresează tuturor generaţiilor şi reuşeşte să îi facă pe toţi să danseze şi să se distreze la nebunie.


Cum te-ai simțit când ai pășit prima oară pe scena X Factor? Te-ai temut de ceva?

Eram foarte liniştită. Mi-era teamă că poate nu voi reuşi să mă fac înţeleasă, pentru că româna mea e încă în fază de dezvoltare. Eram super fericită că mă întorceam pentru prima oară acasă. Faptul că am venit în România m-a ajutat să-mi regăsesc originile.


Ce ai face cu marele premiu dacă l-ai câstiga?

Aş face un super disc şi aş încerca să duc muzica românească în Italia. Dacă totul o să fie bine, nu o să mă limitez la un singur album, dar nu mă înţelegeţi greşit, nu vreau să câştig bani, ci dragostea poporului meu românesc.

Zi specială pentru Horia Brenciu! Întreaga familie a juratului X Factor sărbătoreşte!... Ştefan Condrea, numit şi OMUL ORCHESTRĂ, despre ce înseamnă X Factor pentru el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x