Antena Căutare

Interviu în EXCLUSIVITATE cu Sergiu Braga, motociclistul cu VOCE DE AUR de la "X Factor"

Fără îndoială, Sergiu Braga a fost cea mai mare surpriză din prima ediţie a noului sezon X Factor. Deşi a fost la un pas de moarte, din cauza unui accident cu motocicletă, nu s-a lăsat doborât, iar acum cucereşte mii de oameni.

Interviu în EXCLUSIVITATE cu Sergiu Braga, motociclistul cu VOCE DE AUR de la "X Factor"
Sergiu Braga

Fără îndoială, Sergiu Braga a fost cea mai mare surpriză din prima ediţie a noului sezon X Factor. Deşi a fost la un pas de moarte, din cauza unui accident cu motocicletă, nu s-a lăsat doborât, iar acum cucereşte mii de oameni.

Durerile insuportabile l-au "condus" către muzică, iar vocea sa este pur şi simplu incredibilă. A ales să vină pe scena X Factor pentru a-şi etala talentul şi pentru a o cuceri pe fata pe care o iubeşte. În momentul în care a început să cânte, juraţii Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu au rămas fără cuvinte. VEZI AICI cum a cântat Sergiu Braga şi întreaga lui poveste!

Sergiu ne-a povestit, în exclusivitate, despre experienţa pe care a trăit-o la X Factor.

Cum ai ajuns la X Factor?

Am venit singur la X Factor. Am urmarit celelalate sezoane pe internet si m-am interesat cand sunt preselectiile si am venit pana la Iasi la preselectii.

Ce sau cine te-a facut sa vii in fata celor trei jurati?

Am vrut sa cuceresc o fata, asta este motivul pentru care am venit la X Factor. Un om indragosit face orice pentru a-si arata dragostea si eu eram si sunt in continuare indragostit. Cunosteam pe cineva prin interemediul unor prieteni si eram dornic sa fac orice pentru ca ea sa ma iubeasca. Este vorba despre o fata din Chisinau, ca si mine, o fata frumoasa, cuminte, avem aceleasi pasiuni. Pentru ea am venit, am vrut ca ea sa ma vada, sa vada cum sunt cu adevarat, sa inteleaga faptul ca am facut asta pentru ea si sa isi doreasca o relatie cu mine.

Ai vrut sa dovestești ceva cuiva?
Nu e vorba despre a dovedi ceva cuiva, e mai mult decat atat! Vreau ca lumea sa ma vada asa cum sunt, asta sunt eu, un baiat pasionat de motoare, un motociclist inrait care are si aceasta latura sensibilia, artistica. Vreau ca lumea sa vada ca noi, cei care iubim motoarele si iubim adrenalina nu suntem neaparat doar niste "baieti rai" ,suntem umani, suntem sensibili si putem fara nicio problema sa ne exprimam sentimentele. Eu asa ma exprim, prin muzica. Muzica mi-a redat pofta de viata, muzica m-a salvat pe mine!


Care este juratul tau preferat? De ce?
Nu am un jurat preferat, imi plac toti pentru ca fiecare dintre ei e special. Imi place Delia pentru ca este o femeie frumoasa si o cantareata foarte buna. Imi place Horia Brenciu pentru energia pe care o are si pentru show-ul pe care il face si imi place Stefan Banica pentru ca este un artist complet si un om sensibil.


Crezi ca meriti sa castigi super show-ul X Factor? Ce te diferentiaza de ceilalti?
Cred ca merita sa incerc! Nu vreau sa ma gandesc de acum la Finala sau la premiu. Eu iau lucrurile asa cum vin,! Da, vreau sa castig, altfel nu as fi fost aici, dar vreau sa savurez fiecare moment pe scena, fiecare etapa a concursului. Ce ma diferentiaza? Sunt clar cel mai inalt concurent care a venit vreodata la X Factor, sunt cel putin cu un cap mai inalt decat colegii mei. Asa cum am zis si pe scena, eu am 2,00 metri.


Cum te-ai simtit cand ai pasit prima oara pe scena X Factor? Te-ai temut de ceva?
Eu nu mi-am facut vreun plan de acasa ca va fi intr-un fel sau altul, am venit si am cantat si m-am asteptat la orice. Nu m-am temut de nimic tocmai pentru ca eram pregatit pentru tot. Am fost emotionat dupa ce am cantat, ma gandeam la fata pe care o iubesc si care era in backstage cu Razvan si Dani si care ma urmarea. Am spus pe scena ca am venit pentru o fata si ea habar nu avea ca tocmai despre ea vorbesc. Am iesit de pe scena si atunci i-am zis, iar ea m-a cuprins cu bratele si m-a sarutat. Asta a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea.


Ce ai face cu marele premiu daca l-ai castiga?
Cred ca m-as muta in Romania, as vrea sa urmez o facultate de muzica la Bucuresti.

Talent, originalitate, show! Carina Dumitru a făcut spectacol pe scena "X Factor"... Zi specială pentru Horia Brenciu! Întreaga familie a juratului X Factor sărbătoreşte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x