Antena Căutare

Ioan Man, dupa eliminarea de sambata: "X Factor e un vis frumos, nu ai cum sa nu te simti invingator"

Dupa eliminarea neasteptata de sambata, Ioan Man a plecat acasa cu sora lui. Fanii nu au mai stiut nimic de el, pana azi cand Iron Man a lasat un mesaj induiosator pe contul lui de Facebook. El a multumit prietenilor pe care si i-a facut la X Factor, juratilor, prezentatorilor si fanilor care l-au sustinut. "X Factor e un vis frumos, nu ai cum sa nu te simti invingator", a spus Man, desi a iesit din concurs.

Ioan Man, dupa eliminarea de sambata: "X Factor e un vis frumos, nu ai cum sa nu te simti invingator"
Mesajul lui Ioan Man pe Facebook

Dupa eliminarea neasteptata de sambata, Ioan Man a plecat acasa cu sora lui. Fanii nu au mai stiut nimic de el pana azi, cand Iron Man a lasat un mesaj induiosator pe contul lui de Facebook. El a multumit prietenilor pe care si i-a facut la X Factor, juratilor, prezentatorilor si fanilor care l-au sustinut. "X Factor e un vis frumos, nu ai cum sa nu te simti invingator", a spus Man, desi a iesit din concurs.

"

Ultimele Gale LIVE se vor difuza DUMINICA, pe 16 decembrie, respectiv 23 decembrie, de la 20.30... Special guest star: Johnny Logan va face show in semifinala X Factor din 16 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x