Antena Căutare

Ce voce neobișnuită! În numele... mamei. Iurie Zara, DJ-ul cu o poveste de viață care l-a făcut pe Bănică să spună: „Aș veni la concertele tale”

Este un DJ cu... voce. Iurie Zara e genul acela de concurent despre care știi că îți va oferi mari surprize, iar previziunile s-au adeverit.

Este un DJ cu... voce. Iurie Zara e genul acela de concurent despre care știi că îți va oferi mari surprize, iar previziunile s-au adeverit. Pe scenă, omul care mixează în cluburi, devine o voce fabuloasă, iar când piesa e cântată în dulecele grai moldovenesc, totul devine un vis.

În spatele scenei, mama lui Iurie a plâns ca un copil, iar explicația a fost dată chiar de Iurie: „Am venit cu mama pentru că reprezintă totul pentru mine. Mi-a fost și mamă și tată. Nu știu cum o să-i pot mulțumi vreodată”, a mărturisit tânărul din Chișinău.

Momentul a devenit și mai eomționant când Iurie împreună cu unul dintre jurați au cântat una dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul ultimului.

S-a îndrăgostit Bendeac? Denisa, tânăra adoptată de Sicilia a făcut furori printre bărbații din juriu: „Ai ceva special”... Cunoștințe vechi. Șapte băieți și-o ștrengăriță au venit pentru marele premiu. Vox, trupa cu un altfel de sound...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x