Antena Căutare

Jeremy Ragsdale, primul străin care câștigă ”X Factor”!

O seară a premierelor pe scena ”X Factor”! Ultimul duel s-a purtat între Jeremy Ragsdale, primul străin rămas între ultimii doi finaliști, și Ad Libitum, primul grup ajuns până în această etapă! Telespectatorii au decis că Jeremy Ragsdale este câștigătorul ”X Factor” 2017 și al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Ad Libitum a spart emoțiile serii cu un duet neașteptat alături de Alina Eremia. ”A fost o nebunie” nu este doar numele piesei pe care aceștia au interpretat-o, ci și atmosfera de pe scenă! ”E un început de seară mai bun, piesa aceasta este iubită de o țară întreagă”, a spus Carla’s Dreams.

A venit apoi rândul lui Pierluca Salvatore să cânte alături de o altă fostă concurentă foarte cunoscută din echipa lui Ștefan Bănică - Nicoleta Nucă. Cei doi au cântat împreună melodia ”Runnin”, o colaborare foarte apreciată de cei patru jurați. ”Mi se par două voci care au ridicat concursul X Factor în România”, i-a lăudat Ștefan Bănică pe cei doi elevi ai săi.

Complet neașteptat a fost invitatul surpriză al lui Jeremy Ragsdale! Americanul, alături de mentorul său, a ales că cânte melodia ”I feel good” în duet cu nimeni altul decât... Moș Crăciun! Iar pentru ca momentul să rămână până la final o surpriză, Jeremy nu a repetat cu Moșul, în sală însă momentul lor a ieșit, ca de obicei, peste așteptările juraților.

O altă surpriză a serii a fost momentul în care Francesca Nicolescu și-a arătat noi abilități! Aceasta a cântat la tobe și a surprins pe toată lumea în duetul său alături de Liviu Teodorescu – ”Smells like teen spirit”.

În cea de-a doua parte a super-spectacolului, concurenții au cântat alături de mentorii lor. Pierluca Salvatore și Ștefan Bănică au interpretat melodia ”Imagine”, în timp ce Ad Libitum și Carla’s Dreams au ales o reinterpretare a cântecului ”Eroina”. În sfera clasică. Francesca Nicolescu și Delia au cântat ”Mulțumesc, iubită mamă”, iar Jeremy Ragsdale și Horia Brenciu au interpretat ”What a wonderful world”.

După votul comun al telespectatorilor, Ad Libitum au fost primii care au aflat că voturile i-au trimis în ultima etapă a marii finale, însă același vot l-a desemnat pe Pierluca Salvatore drept primul eliminat. Simpaticul italian și-a luat rămas bun de la scena ”X Factor” cu o interpretare fabuloasă a melodiei ”I don’t want to miss a thing”.

După emoții nesfârșite trăite în competiția ”X Factor”, Finalista Publicului, Francesca Nicolescu, cea care a revenit în competiție după ce a fost eliminată la Dueluri, a părăsit și ea marea finală, astfel că ultimii doi finaliști rămași în concurs au fost Ad Libitum și Jeremy Ragsdale.

Cu ”Bohemian Rhapsody”, Ad Libitum au reușit din nou să ridice sala în picioare, alegerea lor obținând numai superlative din partea juraților și chiar și din partea lui Horia Brenciu, cel care avea încă un concurent în competiție. ”Pentru piesa asta meritați să câștigați X Factor! Cred că acest clasic l-a ajutat pe Carla’s Dreams să se metamorfozeze”, le-a spus Brenciu. Mândru de performanțele băieților lui, Carla’s Dreams le-a mulțumit pentru toată prestația lor din ultimele luni: ”Voi reprezentați oglinda scenei pe care vă aflați! Nu este cea mai nouă, cea mai netedă, dar este bine lucrată și mă bucur că stați cu barba sus!”. Concurența s-a dovedit însă a fi la cel mai ridicat nivel până la final, iar Jeremy Ragsdale a încheiat seara de-a dreptul exploziv, pe pupitrul juraților, în timp ce cânta ”When a man loves a woman”. Publicul a avut astfel de făcut o alegere extrem de dificilă!

După luni de căutări, de audiții și repetiții, cel de-al șaptelea sezon ”X Factor” și-a găsit câtigătorul, iar marele premiu va merge în SUA. Jeremy Ragsdale este marele câștigător al premiului în valoare de 100.000 de euro, dar și al unui contract cu CAT Music.

Invitate speciale, Nicoleta Nucă și Feli, au fost alături de concurenți și au susținut la rândul lor două recitaluri impresionante. Așadar echipa Brenciu reușește să cucerească pentru a doua oară marele premiu ”X Factor” după ce în 2013 a câștigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu și Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2014 a fost rândul elevului lui Ștefan Bănică, Florin Răduță, iar anul trecut Carla’s Dreams a descoperit ”factorul X” în Olga Verbițchi.

FINALA X FACTOR 2017. Publicul a decis! Jeremy Ragsdale a câştigat cel de-al şaptelea sezon X Factor. Pentru prima oară,... Primul străin care câștigă ”X Factor”, Jeremy Ragsdale are deja prima melodie înregistrată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x