Antena Căutare

JESSiE J de Romania merge mai departe!

Ioana a mai fost si anul trecut la X Factor. Avea 16 ani, parul blond si n-a reusit sa treaca de Boot Camp. "N-am fost dezamagita, dar m-a ambitionat sa sa vin si anul acesta", marturiseste ea.

Galerie
Canta "Mamma knows best" mai bine decat Jessie J?

Ioana a mai fost si anul trecut la X Factor. Avea 16 ani, parul blond si n-a reusit sa treaca de Boot Camp. "N-am fost dezamagita, dar m-a ambitionat sa sa vin si anul acesta", marturiseste ea.

Delia se apleaca putin spre dreapta cind o vede si-si spune in soapta "wooow". Pustoaica din Slatina este cocotata pe tocuri inalte, are pantaloni scurti din blugi prespalati cu imprimeul steagului Americii, un maieut albastru si o esarfa trendy. Rochia multicolora in care se imbracase in 2011 a fost data de mult uitarii. Si culoarea parului este alta. Satenul o prinde mai bine! (vezi galeria foto)

Steagul de pe pantaloni atrage atentia. "Ai fost in America?", intreaba Bittman. "Da, la Las Vegas". "Si ce ati facut acolo, domnisoara?", intra in vorba Cheloo. "Am fost la Campionatul Mondial de hip-hop!". "Exista asa ceva?, se mira rapperul, cu siguranta n-as fi fost admis".

Avatarul Ioanei de pe facebook tradeaza simpatiile ei muzicale, dar si faptul ca pantalonasii americani sint talismanul ei norocos. In fotografia de pe pagina cu aproape 1.500 de fani ii poarta alaturi de un maieu JESSiE J, din repertoriul careia si-a ales melodia cu care sa arate ca are factorul X. "Mamma knows best" este cantata dumnezeieste de englezoaica. Piesa grea. Alegere indrazneata.

Juriul incearca sa simta interpretarea. Pustoaica e buna. Prinde curaj si parca se elibereaza de toate emotiile pe masura ce intra mai adinc in piesa. Incheie in aplauze si-n zimbetul incintat de pe fața lui Dan Bittman.

Ochii verzi ai fetei se indreapta spre Cheloo. Isi musca buzele arcuite de speranta. "Il iubesc pe Cheloo foarte mult. Sint fan Cheloo", afirmase inainte de a intra pe scena.

Cheloo nu se dezminte. Are stilul sau si punct. Se joaca putin cu vorbele. Si cu inima Ioanei. "Sint de-a dreptul ingrozit de calitatile tale vocale. M-am speriat, insa privirea ta blinda ma face sa te intristez" ... Face intentionat o pauza ... "Votul meu este ... DAAAA ... he, he, he".

Ioana radiaza. Priveste spre Delia parca visind. Primeste un nou DA, prilej pentru Bittman sa glumeasca: "Ati trimis-o asa ... in Boot Camp ... fara sa ma intrebati si pe mine?". Apoi se intoarce spre Ioana: "Fii atenta! Ai toate calitatile pentru meseria asta. Te-as vedea intr-un musical pentru ca țipi bine, au avea nevoie de tine, de voci care sa reziste la tensiune. Esti in Boot Camp, sa te vedem de acum incolo!". A rezumat perfect! Pustoaica iese din scena frematind. Navaleste peste parinti cu entuziasmul si limbajul liceenilor de azi: "Fratilooor, mi-a dat Cheloo DAAAA .... Este, maaaaa!".

Citeste si ...

Ce n-ai vazut la TV! Cum se incalzea Ioana in make up room.

Eins, zwei, Polizei... "Pentro iobire no existe edad!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x