Antena Căutare

Junioarele joaca dur! Florena, alta fata de 14 ani care bulverseaza juriul

Sa fie in concurs o pustoaica de 14 ani, cu factorul X si toate calitatile unei viitoare vedete e una. Dar sa existe doua, e cu totul altceva! Juriul X Factor a fost depasit de situatie cand a constatat ca junioarele sunt mult mai pregatite decat concurentii mai maturi decat ele.

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 </xml>Sa fie in concurs o pustoaica de 14 ani, cu factorul X si toate calitatile unei viitoare vedete e una. Dar sa existe doua, e cu totul altceva!

Juriul X Factor a fost depasit de situatie cand a constatat ca junioarele sunt mult mai pregatite decat concurentii mai maturi decat ele.

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style>

Vorbim despre cele doua tinere sperante: Ana Maria Mihaiesti, creatza rebela care si-a primit deja rasplata pentru incredibila sa voce, si Florena Ticu Sandro, versiunea mai blanda a prietenei ei, dar la fel de ambitioasa si talentata. Si frumusica foc.

Florena abia si-a facut buletinul, insa vocea sa nu-i reflecta nici pe departe varsta. Deseori e intrebata daca a baut rece sau daca a patit ceva pentru ca vorbeste ragusit. Nici vorba de asa ceva! Are un timbru mai special, primit pe cale ereditara de la mama ei. Si nu o incurca la cantat. Dimpotriva. Aluneca lejer de pe o nota inalta pe una joasa. Si invers. 

Canta de la cinci anisori, iar pe Anita o cunoaste tot de atunci. Acum, au ajuns sa concureze una impotriva celeilalte la cel mai tare talent show. Nu e cool? Noi stim ca ele se inteleg la fel de bine ca doua surori, si-atunci cum vine asta, prietene si rivale in acelasi timp? Uite ca, la X Factor, orice este posibil!  

Ca sa arate ca nu e de gluma cu ea, a pregatit pentru juriu o melodie pe cat de dificila, pe atat de frumoasa: "I set fire to the rain", Adele. Si-uite asa si-a setat locul in urmatoarea etapa a show-ului, tot langa prietena ei cea mai buna.

Dan Bittman e un pic bulversat: "Eu cred ca am incurcat-o anul asta... pentru ca ne-au intins o cursa organizatorii acestui concurs, mutand limita de varsta la 14 ani... Toata lumea la 14 ani canta exceptional!". Si se intreaba cum va fi Florena peste ani. Muzical vorbind, sa ne-ntelegem.

"Ai si concurenta in acest concurs. Eu zic sa aruncati cu buletinele una intr-alta", glumeste Cheloo, in stilul caracteristic.

Iar Delia, fara sa stea pe ganduri, spune: "Raspunsul meu este, categoric, DA. Pentru ca ai toate cele necesare pentru ce vrem noi". La final, Bittman o invata, parinteste, cum sa-si perfectioneze prestatia de pe scena. Sa nu uitam, totusi, ca are doar 14 ani...

Creatza de 14 ani pentru care juriul a fost "floare la ureche"... Vali Sugar Star, concurentul cu “origine necunoscuta” care il indulceste pe Cheloo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x