Antena Căutare

Juratii au executat concurentii! A lesinat! Salvareeeea!

Juratii i-au fiert in suc propriu pe concurenti pana cand acestia au cazut la podea, la aflarea verdictului, exact ca-n filmele indiene

Juratii au executat concurentii! A lesinat! Salvareeeea! Galerie
Un fleac! I-au ciuruit!

Tensiunea atinge cote maxime astazi la X Factor! Din 196 de concurenti 172 isi iau ramas bun de la titlul de X Factor si fabulosul premiu in valoare de 200.000 euro. Emotiile sunt mai mari ca oricand, nervii intinsi la maximum, iar concurentii trebuie sa dea tot ce e mai bun. Scena este a lor inca o data, mai au o singura sansa sa-i convinga pe cei trei jurati. Miza este enorma, iar dupa interpretare ii asteapta poate ultima jurizare. La aflarea verdictului, emotiile i-au pus efectiv la pamant pe doi dintre concurenti. Uite ce reactie incredibila au avut!

“Parca am tras. Plutonul de executie a fost aici. A lesinat. Salvarea!” a spus Dan Bittman.

Dupa aflarea verdictului, doi dintre concurenti au avut o reactie la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Aproape in sincron au cazut brusc la pamant. Cu mare dificultate s-a ridicat una dintre concurente in picioare, dupa ce a izbucnit in lacrimi intinsa pe scena.

Ce s-a intamplat si care a fost verdictul juriului, vedeti de la 20.30, la X Factor! In aceasta seara, telespectatorii vor afla cine sunt cei 24 de semifinalisti ai supershowului! Mai exigenti si mai necrutatori ca niciodata, Delia, Bittman si Cheloo vor stabili cine merita sa ramana in competitie si cine trebuie sa plece acasa.

Leonte: "La Bootcamp este iadul pe pamant!"... Vezi AICI, X Factor LIVE - a doua editie de bootcamp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x