Antena Căutare

Jurații i-au aplaudat talentul în picioare. Care a fost primul gând pe care l-a avut Andrada Precup când a urcat pe scena X Factor

Andrada Precup le-a avut pe toate pe scena X Factor. Jurații nu au rezistat prea mult pe scaune după ce a început să cânte piesa "Proud Mary" la preselecțiile celui mai tare show de talente din 2020, ba chiar au răsplătit-o cu 4 de DA pentru prestația ei.

Andrada Precup, pe scena de la X Factor 2020

De fapt, toți cei din sală au aplaudat în picioare talentul Andradei Precup și i-au mulțumit pentru momentul de milioane pe care l-a oferit.

Andrada este nevăzătoare, dar trăiește viața cu o pasiune și un optimism greu de egalat. Datorită atitudinii și spiritului ei, a făcut istorie pe scena X Factor.

Publicul a acceptat-o imediat, așa că am vrut să știm ce a simțit la cea mai importantă audiție la care a participat până acum: "Mă gândeam la cum o să reacționeze juriul, la cum o sa reacționeze publicul, dacă o să iasă bine și eu de fiecare dată am emoții fiindcă sunt constructive."

Întrebată dacă i-a fost teamă de Florin Ristei, cel mai de temut jurat al sezonului 9, Andrada a mărturisit că îl cunoștea și că s-a gândit că el poate înțelege cel mai bine trăirile concurenților având în vedere că a trecut la rândul lui prin experiența X Factor.

Andrada Precup a venit la show însoțită de mama și de sora sa. Acestea au tremurat de emoție și încântare în culise atunci când au realizat că jurații și publicul s-au ridicat în picioare și au savurat fiecare secundă a prestației muzicale oferite de Andrada.

Concurenta oricum respiră muzică prin fiecare por și a dezvăluit că îi place să cânte inclusiv sub duș: "Nu mi-e rușine că fac asta."

După experiența X Factor, Andrada și-ar dori să știe cât mai mulți oameni despre talentul ei să să-și ducă visul mai departe.

Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x