Antena Căutare

Juratii X Factor, pregatiti pentru orice provocare: "O sa fie distractie"

Sunt atat de diferiti incat nu ti i-ai fi putut imagina nici macar in cadrul aceluiasi concert. Si, totusi, X Factor i-a adus la aceeasi masa. Dan Bitman, Delia Matache si Cheloo au raspuns provocarii lansate de cel mai tare show de gen al deceniului si au devenit juratii noului sezon X Factor. N-au o misiune usoara, dar lucrul asta nu-i sperie deloc.

Dan Bittman, Cheloo si frumoasa Delia Matache sunt pregatiti pentru cea de-a doua editie X Factor. Preselectiile sunt in plina desfasurare, iar juratii spera sa gaseasca noul factor X al Romaniei.

Articolul continuă după reclamă

"Sunt inconstienti. Chiar as vrea sa vina cat mai multi, e un premiu urias. Eu zic sa vina cu sufletul deschis, nu numai pentru bani. O sa fie distractie, e Razvan, e Dani, suntem noi...", a precizat Dan Bittman.

"Nu casapim pe nimeni! Suntem doar trei oameni care ne dam cu parerea. Nu vreau sa fie speriati, nu vreau sa fie stresati, nu vreau sa ma ia drept mancator de oameni. [...] Nu sunt un tip violent, sunt pacifist", a completat Cheloo, in stilul caracteristic.

X Factor da dependenta. Vi-l mai amintiti pe baiatul care a facut sa planga o tara intreaga?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x